Προκλητική παρουσία της αστυνομίας έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην Καρδίτσα!

Ανήμερα του αγωνιστικού εορτασμού του Πολυτεχνείου, δυνάμεις της αστυνομίας με περιπολικό έχουν εγκατασταθεί από το πρωί έξω από την πόρτα των γραφείων του ΚΚΕ στην αγορά της Καρδίτσας, πιστεύοντας πως έτσι θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες. Κάνουν όμως μεγάλο λάθος.

Σαν να μην έφτανε η “επίδειξη πυγμής” και ωμής καταστολής σε 15χρονα παιδιά τις προάλλες στην πόλη της Καρδίτσας, η αστυνομία συνεχίζει στην ίδια ρότα και ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου -αλλά και της ίδρυσης του ΚΚΕ- στέλνει προκλητικά δυνάμεις έξω από τα Γραφεία του ΚΚΕ στην πόλη, με τον αστυνομικό διευθυντή να απαντά πως “είναι δημόσιος χώρος και δεν ενοχλούν κανέναν”.

Η ΤΕ Καρδίτας εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελίας.

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική στάση της αστυνομίας με εντολή της κυβέρνησης που το τελευταίο τριήμερο έχει επιδοθεί σε μια συνεχόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης και αυταρχισμού τόσο στην πόλη όσο και σε όλη τη χώρα. Σήμερα, 17 Νοέμβρη, ημέρα αγωνιστικού εορτασμού του Πολυτεχνείου, δυνάμεις της αστυνομίας με περιπολικό έχουν εγκατασταθεί από το πρωί έξω από την πόρτα των γραφείων του ΚΚΕ στην αγορά της Καρδίτσας, πιστεύοντας πως έτσι θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες.

Κάνουν όμως μεγάλο λάθος.

Απαιτούμε να αποχωρήσουν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από τα γραφεία του Κόμματος και τους απαντάμε ότι: Σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές, κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: