Που ‘σαι νιότη που έδειχνες… – Ο Στάθης βουτάει στον βούρκο του εθνικισμού…

Δεν είναι πως δεν είχε δώσει δικαιώματα στο πρόσφατο παρελθόν, με τις θέσεις που πήρε για το Μακεδονικό. Λίγοι περίμεναν όμως ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έβλεπαν το σκίτσο του Στάθη και θα αναρωτιούνταν αν το πέτυχαν όντως στον “Δρόμο της Αριστεράς” ή αν πήραν κατά λάθος την “Ελεύθερη Ώρα”.

Δεν είναι πως δεν είχε δώσει δικαιώματα στο πρόσφατο παρελθόν, με τις θέσεις που πήρε για το Μακεδονικό. Λίγοι περίμεναν όμως ότι θα ερχόταν η μέρα που θα έβλεπαν το σκίτσο του Στάθη και θα αναρωτιόντουσαν αν το πέτυχαν όντως στον “Δρόμο της Αριστεράς” ή αν πήραν κατά λάθος την “Ελεύθερη Ώρα”.

Οι κολασμένοι της γης που στριμώχνονταν στα σύνορα στον Έβρο ήταν μεταμφιεσμένοι πράκτορες-στρατιώτες του Ερντογάν. Και ο Στάθης που μεγάλωσε αρκετές γενιές με τα σκίτσα του (στον Ριζοσπάστη, αλλά και αργότερα σε ΝΕΑ και Ελευθεροτυπία) ίσως να ήταν κάποιος άλλος μεταμφιεσμένος που μας ξεγελούσε τόσα χρόνια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: