Πλάτη στην απαγόρευση του Χρυσοχοΐδη από τους Συριζαίους του ΣΦΕΑ και το Κουτί της Πανδώρας

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΦΕΑ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ ευθυγραμμίζονται με την απαγόρευση και ζητούν να μη γίνουν διαδηλώσεις στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Το “Κουτί της Πανδώρας” παρουσίασε τη δήλωσή τους ως “ανακοίνωση του ΣΦΕΑ”, που έχει πάρει διαφορετική απόφαση!

Όλα τα σφυριά του ΣΥΡΙΖΑ βαράνε στη γραμμή του Χρυσοχοΐδη και συμμορφώνονται στην απαγόρευση των διαδηλώσεων που αποφάσισε το Υπουργείο ΠροΠο (ναι αλλά μετά θα λογαριαστούνε…). Μετά τα ήξεις-αφήξεις του Τσίπρα και την αφωνία του στη Βουλή μπροστά στις προκλήσεις του Μητσοτάκη, ακολούθησε άρθρο στην ΕφΣυν για την… “παγίδα του Χρυσοχοΐδη” -που έκανε λιανά τη γραμμή- και ένας, για να κλείσουμε με την δήλωση των μελών του ΔΣ του ΣΦΕΑ που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε αυτήν επικαλούνται τη συγκυρία της πανδημίας και το γεγονός ότι τα μέλη του Συλλόγου συγκαταλέγονται λόγω ηλικίας στις ευπαθείς ομάδες, για να ευθυγραμμιστούν με την απαγόρευση των διαδηλώσεων, χώνοντας πάντως για ξεκάρφωμα και μερικές φράσεις ενάντια στις κυβερνητικές απαγορεύσεις και τις συλλήψεις-καταστολή όσων κάνουν συμβολικές κινητοποιήσεις.

Και με τους διαδηλωτές και με τον χωροφύλακα…

Το χειρότερο όμως είναι η κάλυψη του θέματος από το Κουτί της Πανδώρας, του Βαξεβάνη, που παίρνει τη δήλωση μερικών μελών του ΔΣ του ΣΦΕΑ (που είναι μειοψηφία) και την παρουσιάζει ως την κανονική θέση του Συλλόγου, που έχει πάρει διαφορετική απόφαση! Τυχαίο λάθος ή κάτι χειρότερο άραγε;

Το “ωραίο της υπόθεσης” είναι πως με τα νέα χουντικής έμπνευσης μέτρα της κυβέρνησης για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, γίνεται δύσκολο ακόμα και να πάει ένα κλιμάκιο να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο!

Σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν πλάτη στην κυβερνητική αθλιότητα. Καταπώς φαίνεται, εκείνο το περιβόητο “μετά θα λογαριαστούμε” αφορά τις κάλπες και τίποτα περισσότερο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: