Πετρούπολη: «Κυριακή 15 Οκτώβρη: Αλλάζω δήμαρχο στην πόλη – Ψηφίζω Βαγγέλη Σίμο»

“Έχουμε εμπιστοσύνη στον πετροπουλιώτικο λαό που γνωρίζει ποιο είναι το πραγματικό του συμφέρον και θα το αποδείξει κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα και δίνοντας την πρωτιά στο ψηφοδέλτιό μας”

Κλίμα ενθουσιασμού επικράτησε στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πετρούπολη,  μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων που ανέδειξαν τον συνδυασμό στη δεύτερη θέση και στο Β΄γύρο με 28,63% .

Παράλληλα έκδηλη ήταν η ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ώστε να καλυφτεί η διαφορά και την επόμενη Κυριακή η «Λαϊκή Συσπείρωση» να είναι δημοτική αρχή, βάζοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών στην Πετρούπολη.

Παίρνοντας τον λόγο ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος, ευχαρίστησε τους πολλούς που στήριξαν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τόνισε πως έχουμε εμπιστοσύνη στον πετροπουλιώτικο λαό που γνωρίζει ποιο είναι το πραγματικό του συμφέρον και θα το αποδείξει κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα και δίνοντας την πρωτιά στο ψηφοδέλτιό μας.

«Η Πετρούπολη ψηφίζει αγωνιστές και όχι της κυβέρνησης υποστηρικτές», ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναξαν οι παρευρισκόμενοι, με τα πιο θερμά πανηγύρια, τα τραγούδια και τις μουσικές να αναμένονται για το βράδυ της 15ης Οκτώβρη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: