ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ: Στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού μέχρι την τελική νίκη!

Ως αγωνιστές, απόγονοι και φίλοι της Αντίστασης και της απελευθέρωσης της Ελλάδας από την τριπλή φασιστική κατοχή και του ηρωικού αγώνα του ΔΣΕ για μια Ελλάδα του λαού της χωρίς εκμεταλλευτές, στεκόμαστε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης μέχρι την τελική νίκη του!

Την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού  για το αναφαίρετο δικαίωμά του να αποκτήσει τη δική του Πατρίδα, για την απελευθέρωσή της από τον ισραηλινό κατακτητή τον οποίο στηρίζουν διαχρονικά ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοί τους, εκφράζουν η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι απόγονοι και φίλοι της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στα πλαίσια της ημέρας Διεθνούς Αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό λαό. Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον παλαιστινιακό λαό, στο δίκαιο αγώνα του για τη δική του πατρίδα, αγώνα που εμπνέει όλους τους εργαζόμενους στην πάλη τους για όλα τα δίκαια αιτήματά τους απέναντι στους εκμεταλλευτές τους, ενάντια  τους ιμπεριαλιστές που διαπράττουν εγκλήματα με τις επεμβάσεις και τους πολέμους τους σε ξένες χώρες.

Είμαστε απέναντι σε κάθε κατακτητή ιμπεριαλιστή και στην ισραηλινή κατοχή στην Παλαιστίνη, που τόσα δεινά επιφέρει στον πολύπαθο ηρωϊκό λαό της Παλαιστίνης και απαιτούμε, επιτέλους, να αναγνωριστεί η κυριαρχία των Παλαιστινίων στα παλαιστινιακά εδάφη, να τερματιστεί η κατοχή για να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του ο παλαιστινιακός λαός.

Ως ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ απορρίπτουμε και καταδικάζουμε την ισραηλινή κατοχή και τις άλλες απαράδεκτες μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς τους με τις οδυνηρές διευθετήσεις που προωθούνται σε βάρος των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού με τις λεγόμενες «Συμφωνίες του Αβραάμ».

Οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων που συνεργάζονται στρατηγικά με το κράτος του Ισραήλ, άρα στηρίζουν την εγκληματική επιθετικότητα του κατά του παλαιστινιακού λαού, είναι τεράστιες.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή στην Παλαιστίνη και να δημιουργηθεί ενιαίο ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967. Να αναγνωρισθεί το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστινίων προσφύγων στις εστίες τους σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι Παλαιστίνιοι και άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές, πολλοί από τους οποίους κρατούνται χωρίς καμιά δίκη και μόνον για την πατριωτική αντικατοχική δράση τους για την απελευθέρωση της πατρίδας τους.

Ως αγωνιστές, απόγονοι και φίλοι της Αντίστασης και της απελευθέρωσης της Ελλάδας από την τριπλή φασιστική κατοχή και του ηρωικού αγώνα του ΔΣΕ για μια Ελλάδα του λαού της χωρίς εκμεταλλευτές, στεκόμαστε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης μέχρι την τελική νίκη του!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: