Παναγιώτης Κατηφές: «Η πόλη, οι πολλοί, θα νικήσουν…»

Δήλωση του Παναγιώτη Κατηφέ, υποψήφιου δήμαρχου Νίκαιας – Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που πάει στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή

Σε δήλωσή του, ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που πάει στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή, αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, αναδεικνύοντάς μας σε δεύτερη δύναμη με μεγάλη αύξηση 10%.

Με βάση τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών στο 100% των αποτελεσμάτων, δίνουμε τη μάχη του β’ γύρου.

Καλούμε να στηρίξουν “Λαϊκή Συσπείρωση”, ιδιαίτερα τους χιλιάδες πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη που απείχαν από τις εκλογές και τους λέμε ανοιχτά ότι τώρα είναι η ώρα της συμμετοχής, για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

Καλούμε να στηρίξει “Λαϊκή Συσπείρωση”, όλη αυτή η μεγάλη πλειοψηφία του 60% που καταδίκασε το ψηφοδέλτιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής Μαραγκάκη και στηρίζεται από την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ.

Στον δεύτερο γύρο κρίνεται αν θα έχουμε δημοτική αρχή που θα υπερασπίζεται τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Η πόλη, οι πολλοί, θα νικήσουν…».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: