Οικογένεια Φύσσα: Καλούμε και πάλι όσες και όσους διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτήν τη μάχη

Ανακοίνωση της οικογένειας του Παύλου Φύσσα ενόψει της δίκης σε δεύτερο βαθμό της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης που ξεκινάει στις 15 Ιούνη

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα ενόψει της δίκης σε δεύτερο βαθμό της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης που ξεκινάει στις 15 Ιούνη. Συγκεκριμένα οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής αναφέρουν αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9.00 στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών ξεκινάει η δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, στο πλαίσιο λειτουργίας της οποίας τελέστηκε, μεταξύ άλλων, και η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα.

Η πρωτόδικη απόφαση, αποτέλεσμα πολυετούς και κοπιώδους εργασίας των παραγόντων της δίκης, δικαίωσε τα θύματα αλλά και τις φωνές που επί σειρά ετών προειδοποιούσαν για τον εγκληματικό χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”. Από μέρους μας, οι παριστάμενοι προς υποστήριξη της κατηγορίας καλούμαστε εκ νέου να εκθέσουμε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως τις παράνομες πράξεις των κατηγορουμένων, έχοντας την πεποίθηση ότι η πρωτόδικη απόφαση θα επικυρωθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Καλούμε και πάλι όσες και όσους διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτήν τη μάχη.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Παπαδοπούλου, Ελευθερία Τομπατζόγλου, Αργύρης Συρίγος, Μαρίνα Δαλιάνη».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: