Ω τι ξεπεσμός… «Κουραστικές» (!) δύο συγκεντρώσεις σε μια μέρα για τους συνδικαλιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Ορισμένες υποτίθεται προοδευτικές και αγωνιστικές παρατάξεις και συνδικαλιστές στην εκπαίδευση, που συνήθως είναι έτοιμοι για απεργίες διαρκείας και πολιτικές απεργίες, μπροστά στο έγκλημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη όχι απλώς σιωπούν, αλλά βάζουν και εμπόδια για να μην κουνηθεί φύλλο.

Την ώρα που όλη η χώρα έχει συγκλονιστεί από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, που οι διαχρονικές ευθύνες κράτους – επιχειρηματικών ομίλων – ΕΕ αναδύονται από παντού, που όλοι πια γνωρίζουν τη συνενοχή όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜΕΡΑ25 και λοιποί), που τα δάκρυα του λαού στέρεψαν και έγιναν οργή… ορισμένες υποτίθεται προοδευτικές και αγωνιστικές παρατάξεις και συνδικαλιστές στην εκπαίδευση, που συνήθως είναι έτοιμοι για απεργίες διαρκείας και πολιτικές απεργίες, μπροστά στο έγκλημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη – που στην πλειοψηφία τους είναι νέα παιδιά, τα οποία έχουν περάσει ως μαθητές από τα σχολεία – όχι απλώς σιωπούν, αλλά βάζουν και εμπόδια για να μην κουνηθεί φύλλο.

Ο λόγος για τους συνδικαλιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη… οι οποίοι κωλυσιεργούν χαρακτηριστικά τις τελευταίες μέρες για να μην παρθεί καμία αγωνιστική απόφαση και φτάνουν μέχρι το σημείο να λένε ότι δύο συγκεντρώσεις σε μία μέρα είναι κουραστικές (!), για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Μάλλον η επαναστατικότητα ορισμένων σταματάει όταν είναι να θιχτούν οι πραγματικοί ένοχοι, κράτος – αστικά κόμματα – επιχειρηματικοί όμιλοι – ΕΕ, οι οποίοι όλες αυτές τις μέρες καλούν σε σιωπή και αναμονή σωτήρων…. Εκτός και αν τελικά, οι συγκεκριμένοι, βρίσκονται «εκτός τόπου και χρόνου».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που ετοιμάζουν τα εργατικά σωματεία και οι μαζικοί φορείς της Θεσσαλονίκης, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι γονείς και οι μαθητές, την Τετάρτη 8/3 στις 12:00 π.μ. και στις 7:00 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, για να μετατραπεί η θλίψη και η οργή για το έγκλημα σε αγώνα και φωνή, δείχνουν το δρόμο!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: