Ο Μπογδάνος αποχώρησε από τη συνέντευξή του για να μην αντιπαρατεθεί με τον Παφίλη…

Όταν ο Θανάσης Παφίλης ζήτησε να παρέμβει στο δελτίο του ΑΝΤ-1 για όσα έλεγε ο Μπογδάνος, ο τελευταίος αποχώρησε άρον-άρον και διέκοψε εσπευσμένα τη συνέντευξη, αφού ήταν νωπό το πάθημά του στη Βουλή.

Η χτεσινή παρέμβαση του Θανάση Παφίλη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1, για όσα έλεγε ο βουλευτής Κ. Μπογδάνος, είχε και ένα ωραίο “παρασκήνιο”. Όταν ο οικοδεσπότης του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε τον Μπογδάνο πως έχει ζητήσει να παρέμβει ο Θανάσης Παφίλης, αυτός έσπευσε άρον-άρον να αποχωρήσει, λέγοντας “θα μου επιτρέψετε, όχι” και έδωσε εσπευσμένα τέλος στην τηλεοπτική του εμφάνιση, διακόπτοντας ουσιαστικά τη συνέντευξη.

Ήταν, βλέπετε, ακόμα νωπή η πικρή του πείρα από τη Βουλή και το μάθημα που του έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και δεν ήθελε να πιει ξανά το ίδιο πικρό ποτήρι. Λίγο πριν, ο Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χυδαίο αντικομμουνιστικό του παραλήρημα, λέγοντας.

Είναι απείρως βαρύτερο ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να με αποκαλεί Χρυσαυγίτη- το θεωρώ βρισιά- από το να κάνει ένας βουλευτής μία σκληρή αναφορά στις αντεθνικές απόψεις του ΚΚΕ.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως είχε καταφέρει να εκνευρίσει ακόμα και τον οικοδεσπότη του, με τις συνεχείς υποδείξεις του για τον τρόπο που γινόταν η συνέντευξη.

Δείτε στη συνέχεια, το ακριβές σημείο της αποχώρησής του, άρον-άρον, από το στούντιο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: