Ο Μπάμπης εγκρίνει την ωμή λογοκρισία! – “Πολύ καλά έκανε ο Δ. Οικονόμου και πολύ κακά η Λ. Κανέλλη” (VID)

Δείξε μου τον Μπάμπη σου να σου πω ποιος είσαι…
“Νομίζω ότι πολύ καλά έκανε ο συνάδελφός μου ο Δημήτρης Οικονόμου και πολύ κακά η συνάδελφός μου, Λιάνα Κανέλλη…”

Τι εκπλήξεις μπορεί να κρύβει η συζήτηση για ένα νομοσχέδιο του Υπ. Υποδομών για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα; Πολλές. Μπορεί πχ να… ξεσκεπάσει τη σύγκλιση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ (!), όταν πρόκειται να “χτυπήσουν την κανονικότητα”, γιατί “η ιστορία είναι ανοιχτή για όλες τις εκδοχές”.

Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Όχι στον πραγματικό κόσμο, αλλά στο πολιτικό σύμπαν του Μπάμπη Παπαδημητρίου, που εκτίμησε πως το ΚΚΕ δίνει “χέρι βοηθείας” στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έκανε άλλη μια επίδειξη των δημοκρατικών ευαισθησιών του, δίνοντας πλήρη κάλυψη στην ωμή λογοκρισία της Κανέλλη από τον Οικονόμου και τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ.

Νομίζω ότι πολύ καλά έκανε ο συνάδελφός μου ο Δημήτρης Οικονόμου και πολύ κακά η συνάδελφός μου, Λιάνα Κανέλλη.

Αν δεν ταιριάζανε -και δεν κάλυπταν ο ένας τον άλλον- δε θα συμπεθεριάζανε, άλλωστε με τον άτυπο τηλεοπτικό κυβερνητικό εκπρόσωπο -όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε το ΚΚΕ.

Ακολουθεί το επίμαχο σημείο από το βίντεο της τοποθέτησής του και από την αποδελτίωση που παραθέτει ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ.

 

(…) Εδώ υπάρχει μια παράδοξη αντιπολίτευση, την οποία, δυστυχώς, έχει πάρει πάνω της η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Επειδή φαίνεται, δεν τα καταφέρνει αρκετά, τις τελευταίες μέρες έχει και βοήθεια από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να τα ξαναβρείτε. Η ιστορία είναι ανοιχτή για όλες τις εκδοχές.

Αντιληφθήκατε ότι, όταν πηγαίνεις και βάζεις τους τραμπούκους στην πρώτη γραμμή των δικών σου μεθοδεύσεων, εκεί θα την πατήσεις πρώτος εσύ. Κυριολεκτικά, αν δεν είχαμε –που δυστυχώς είχαμε έναν βαρύτατο τραυματισμό και άλλους τέσσερις τραυματισμένους αστυνομικούς-, ίσως θα μπορούσατε να πείτε ότι η Αστυνομία πήγε να τρομάξει τους ανθρώπους που διαδήλωναν ειρηνικά. Αυτό που τρόμαξε εσάς ήταν ακριβώς ότι, ενώ το είχατε προβλέψει, δεν κάνατε τίποτε, για να το εμποδίσετε. Απόδειξη είναι ότι, ενώ βάζετε την παντιέρα μπροστά, ενώ βγάζετε ανακοινώσεις να πάει ο κόσμος, εσείς οι ίδιοι δεν πήγατε. Εσείς οι ίδιοι δεν πηγαίνετε σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις, γιατί ξέρετε πολύ καλά την τεράστια ευθύνη που θα είχατε, αν το είχατε κάνει.

Μιας και αναφερθήκαμε στους συναδέλφους του ΚΚΕ, οι οποίοι λείπουν, θέλω με μεγάλη μου λύπη να παρατηρήσω ότι σήμερα είχαμε ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο που δείχνει πόσο κοντά έχετε έρθει, όταν πρόκειται να χτυπήσετε την κανονικότητα. Δυστυχώς, η κυρία Κανέλλη, που είναι εκλεκτή συνάδελφος και γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια μεταξύ μας, όπως είναι έτσι, είπε και ως εκ τούτου αποτέλεσμα ήταν ότι δεν θα ξαναπάει να δει τον κ. Οικονόμου στην εκπομπή του. Αν είναι δυνατόν στην εποχή μας να έχουμε τέτοιου είδους επεισόδια και να υπάρχει τέτοιου είδους απομόνωση των κομμάτων από την επικαιρότητα και από τη δυνατότητά τους να εξηγούν τις θέσεις τους! Τώρα, αν πού και πού οι θέσεις πρέπει να εξηγηθούν με τη χρησιμοποίηση λέξεων –το είπατε κι εσείς, το υπονοήσατε ορισμένοι- οι οποίες δεν συνάδουν με τη σωστή τηλεοπτική δουλειά, τότε νομίζω ότι πολύ καλά έκανε ο συνάδελφός μου ο Δημήτρης Οικονόμου και πολύ κακά η συνάδελφός μου, Λιάνα Κανέλλη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: