Ο Γιάννης Συκάς επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο νίκης της ΛΑΣΥ στο νέο δήμο Δυτικής Λέσβου

Ο Γιάννης Συκάς ήταν 8 χρόνια δήμαρχος Πολιχνίτου, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλα 8 χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος. Αλλά και για έναν ανιδιοτελή αγωνιστή, που συνέχισε και μετά την ενοποίηση των δήμων να αγωνίζεται σε άλλο μετερίζι, στον κλάδο των εκπαιδευτικών για τα συμφέροντα των συναδέλφων του.

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ ανακοινώνει στο Λεσβιακό λαό και ιδιαίτερα στο λαό της Δυτικής Λέσβου το Γιάννη Συκά, 58 χρόνων, καθηγητή μαθηματικών, ως υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Δυτικής Λέσβου με το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πρόκειται για μία επιλογή με τεράστια πείρα στον τομέα της Τοπικής Διοίκησης, μια που ο Γιάννης Συκάς ήταν 8 χρόνια δήμαρχος Πολιχνίτου, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλα 8 χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος. Αλλά και για έναν ανιδιοτελή αγωνιστή, που συνέχισε και μετά την ενοποίηση των δήμων να αγωνίζεται σε άλλο μετερίζι, στον κλάδο των εκπαιδευτικών για τα συμφέροντα των συναδέλφων του. Για αυτό και οι συνάδελφοί του στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τον εξέλεγαν τα τελευταία χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λέσβου, ενώ σήμερα είναι εκλεγμένος στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.).

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ θεωρεί πως μια επιλογή με αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν επιβεβλημένη, μια που οι βιοπαλαιστές της Δυτικής Λέσβου, τόσο στον πρωτογενή αγροτοκτηνοτροφικό τομέα όσο και στον τουρισμό – επισιτισμό έχουν κληρονομήσει τεράστια προβλήματα από την ανάλγητη πολιτική που άσκησαν οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια, προβλήματα που αναμένεται να ενταθούν και να επηρεάσουν ακόμα δυσμενέστερα την καθημερινότητά τους, από την απίστευτη προχειρότητα με την οποία δημιούργησαν τους νέους δήμους στο νησί μας οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τους κατοίκους της Δυτικής Λέσβου να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Δυτικής Λέσβου με επικεφαλής το Γιάννη Συκά, ψηφοδέλτιο που αποτελεί εγγύηση πως θα βρεθεί στο πλάι τους στα δύσκολα που έρχονται. Να στηρίξουν σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν το Μάη τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, δυναμώνοντας έτσι τη δική τους αποτελεσματικότητα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που είναι σε εξέλιξη αλλά και σε αυτές που αναμένονται από την επόμενη αστική κυβέρνηση, όποια σύνθεση και αν έχει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: