Μετά θα λογαριαστούνε! – Έμμεσο Όχι και ήξεις-αφήξεις από Τσίπρα για Πολυτεχνείο!

“Σε μια περίοδο που ο βασικός κανόνας που πρέπει να τηρήσουμε όλοι είναι οι αποστάσεις, να μην συγκεντρωνόμαστε, θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας” είπε στη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιος είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που ουσιαστικά απαντάει περίπου θετικά στο αίτημα του Χρυσοχοΐδη για ακύρωση της φετινής πορείας του Πολυτεχνείου; Η σωστή απάντηση είναι…

Ο Αλέξης Τσίπρας!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με το να μην διεξαχθεί φέτος η καθιερωμένη πορεία στις 17 Νοέμβρη, όπως ζήτησε ο Χρυσοχοϊδης, ο Τσίπρας είπε:

«Σε μια περίοδο που ο βασικός κανόνας που πρέπει να τηρήσουμε όλοι είναι οι αποστάσεις, να μην συγκεντρωνόμαστε, θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας. Εμείς πάντως θα ρωτούσαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη τι έχει κάνει για να συλλάβει τον κ. Χρήστο Παππά»

Η αναφορά στον φυγόδικο φασίστα μπαίνει προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ευθυγράμμιση με το αίτημα του Υπουργού ΠροΠο. Ενώ στη συνέχεια πέταξε το μπαλάκι στους φορείς που διοργανώνουν την πορεία.

«Θα πάρουμε την πρωτοβουλία να συζητήσουμε με τους φορείς που διοργανώνουν την πορεία και θα δούμε».

Δεν είναι πως η πιθανή απουσία του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τη διαφορά σε μια πορεία όπου είχε ούτως ή άλλως τυπική συμμετοχή. Είναι όμως ενδιαφέρον ότι επιλέγει να ευθυγραμμιστεί με το αίτημα του Χρυσοχοΐδη, βρίσκοντας βολικό άλλοθι στους περιοριστικούς όρους της πανδημίας.

Ναι αλλά… Μετά θα λογαριαστούνε…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: