«Με τέτοια προνόμια κι εγώ ΚΚΕ θα ψήφιζα»!

Τέτοιες συκοφαντίες δημόσια δεν έχουν τολμήσει να ξεστομίσουν οι υπουργοί που κλείνουν την ΛΑΡΚΟ και ξαφνικά εμφανίζονται σε μια ανώνυμη επιστολή δήθεν κατοίκου δημοσιευμένη σε φιλοΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα!

Ατελείωτος κατήφορος

Σε φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ site φιλοξενείται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο χυδαία δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων. Το θέμα είναι βασισμένο σε… φανταστική επιστολή κατοίκου από τα χωριά της ΛΑΡΚΟ και ο τίτλος του θέματος είναι: «Η πρωτιά του ΚΚΕ στα ΛΑΡΚΟχώρια ταράζει τα νερά: “Με τέτοια προνόμια κι εγώ ΚΚΕ θα ψήφιζα”…»!

Η επιστολή είναι copy paste τα «επιχειρήματα» της κυβέρνησης της ΝΔ για το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ και τον στραγγαλισμό των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους. Τέτοιες συκοφαντίες δημόσια δεν έχουν τολμήσει να ξεστομίσουν οι υπουργοί που κλείνουν την ΛΑΡΚΟ και ξαφνικά εμφανίζονται σε μια ανώνυμη επιστολή δήθεν κατοίκου δημοσιευμένη σε φιλοΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα!

Συνιστούμε στους εμπνευστές της επιστολής όποιοι κι αν είναι ψυχραιμία και μπόλικο ξύδι. Κάποια στιγμή θα τους περάσει εν αντιθέσει με το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ που δεν θα περάσει!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: