Λιάνα Κανέλλη: «Σε αυτόν τον θίασο εμείς δεν συμμετέχουμε. Μας ενδιαφέρει το σενάριο για τη χώρα… Δεν δίνουμε παράσταση…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάρχει σταθερότητα πάνω σε παλούκι και σταθερότητα πάνω στα πόδια σου. Στις εκλογές δεν ψηφίζεις μόνο για να έχεις κυβέρνηση, ψηφίζεις και για να μπορείς να έχεις και αντιπολίτευση. Αν θέλετε αντιπολίτευση και σταθερότητά πάνω στα πόδια σας και όχι σε παλούκι, τότε ψηφίστε ΚΚΕ»

Χρειάζεται ένα πάρα πολύ ισχυρό ΚΚΕ, που δείχνει ότι έχει ανοδική πορεία στην εκτίμηση και την ψήφο του λαού, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 30/3/2023 στον «ΑΝΤ1».

«Σε αυτόν τον θίασο που είναι και ευρωπαϊκός και νατοϊκός, εμείς δεν συμμετέχουμε. Μας ενδιαφέρει το σενάριο για τη χώρα… Δεν δίνουμε παράσταση…», «δύναμη θέλουμε και θα την πάρουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων υπογραμμίζοντας  ότι το ΚΚΕ διαφέρει επί της ουσίας με τα κόμματα που έχουν αντιλαϊκό προσανατολισμό με βάση τις πολιτικές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Αναφέροντας ότι την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ τόνισε ότι «υπάρχει σταθερότητα πάνω σε παλούκι και σταθερότητα πάνω στα πόδια σου. Στις εκλογές δεν ψηφίζεις μόνο για να έχεις κυβέρνηση, ψηφίζεις και για να μπορείς να έχεις και αντιπολίτευση. Αν θέλετε αντιπολίτευση και σταθερότητά πάνω στα πόδια σας και όχι σε παλούκι, τότε ψηφίστε ΚΚΕ» και πρόσθεσε ότι όσες εκλογές κι αν γίνουν, προς τα πάνω θα πηγαίνει το ΚΚΕ, διότι δεν παζαρεύει συμμετοχή στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: