Λιάνα Κανέλλη: «Σας είπε κανείς ότι πέθανε ο φασισμός στην Ελλάδα; Ότι εξαφανίστηκε το τέρας που λέγεται Χρυσή Αυγή επειδή άλλαξε όνομα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σας παρακαλώ πολύ την επόμενη φορά που θα με καλέσετε στην εκπομπή, στη θέση μου καλέστε τη Μάγδα Φύσσα»

«Το ΚΚΕ κράτησε τις δυνάμεις του και τις αύξησε, σε συνθήκες ύπουλα αντικομμουνιστικές Χτυπήθηκε και από δεξιά και από αριστερά, και από γκρουπούσκουλα και από το σύστημα», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ».

Αναφερόμενη στην αποχή, υπενθύμισε τη ρήση του Μπρεχτ ότι «συνήθως τα βάζουν με την πολιτική αυτοί που υποτάσσονται σε αυτήν».

Για τα ακροδεξιά κόμματα που μπήκαν στην Βουλή, υπογράμμισε πως δεν είναι πρωτόφαντη η ανάδειξη από το σύστημα τέτοιων δυνάμεων. «Σας είπε κανείς ότι πέθανε ο φασισμός στην Ελλάδα; Ότι εξαφανίστηκε το τέρας που λέγεται Χρυσή Αυγή; Επειδή άλλαξε όνομα;» επισήμανε η Λιάνα Κανέλλη.

«Το σύστημα χρειάζεται μια άκρα δεξιά να παίζει τον μπαμπούλα» απέναντι σε αυτούς που αντιδρούν, εξήγησε, καταγγέλλοντας την ανοχή που έδειξε το σύστημα στον εγκληματία ναζιστή Κασιδιάρη.

«Αντισυστημικά κόμματα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, πλην ενός, του ΚΚΕ που η ιδεολογία του είναι κόντρα στην ιδεολογία του συστήματος» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ κλείνοντας: «Σας παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα με καλέσετε στην εκπομπή, στη θέση μου καλέστε τη Μάγδα Φύσσα».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: