Λιάνα Κανέλλη: «Κάθε γενιά οφείλει και πρέπει να έχει τον Διακογιάννη της…»

«Θα μου πείτε εμένα ότι το σύνολο του δημοσιογραφικού και κυρίως του πολιτικού κόσμου κόπτεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Κατάρ; Θα αναγουλιάσω…Πού ήταν όλοι αυτοί; Τους πήρε ο πόνος υποκριτικά;» (BINTEO)

Στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην ΕΡΤ1. Αναφερόμενη στο σκάνδαλο διαφθοράς στην ΕΕ, ανέδειξε το υπόβαθρο τέτοιων φαινομένων, δηλαδή την πολιτική εξυπηρέτησης των επιχειρηματικών συμφερόντων.

«Θα μου πείτε εμένα ότι το σύνολο του δημοσιογραφικού και κυρίως του πολιτικού κόσμου κόπτεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Κατάρ; Θα αναγουλιάσω», σχολίασε σκωπτικά, στηλιτεύοντας την υποκρισία όλων αυτών που ανακάλυψαν τώρα τι συνέβη στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μιλώντας για τα εργατικά ατυχήματα στο Κατάρ, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, εξήγησε πως μιλάμε για ένα σύστημα «το οποίο δεν βγάζει κέρδη άμα δεν είναι έτσι».

Η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο των περιβόητων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. «Γιατί να υπάρχουν ΜΚΟ; Γιατί μια ΜΚΟ να ασχοληθεί με τα φτωχά παιδιά, τα ασυνόδευτα, τα προσφυγόπουλα, τα άρρωστα; Γιατί μια ΜΚΟ και όχι το κράτος; Να σας πω εγώ γιατί; Γιατί κοστίζει.», είπε.

Στην αρχή της συνέντευξης, αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε με τον Γιάννη Διακογιάννη, στην ΕΡΤ. Κάθε γενιά «οφείλει και πρέπει να έχει» τον δικό της Διακογιάννη, σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: