Λιάνα Κανέλλη: Καιρός να ενισχύσουν το ΚΚΕ και όσοι το σκέφτηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΚΚΕ έχει προίκα τους αγώνες του και η ψήφος σε αυτό είναι η πιο αντισυστημική διότι δεν το πιστεύει αυτό το σύστημα. Έχει απέναντί του το κεφάλαιο, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και οι ψηφοφόροι του αναγνωρίζουν τη σταθερότητα και τη συνέπειά του.

Είναι καιρός να κάνουν το βήμα προς το ΚΚΕ όσοι το σκέφτηκαν, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, μιλώντας στον «ΑΝΤ1» το πρωί της Πέμπτης.

Έκανε λόγο για ενθαρρυντική πορεία του ΚΚΕ προς τα μπρος, σημειώνοντας ότι έχει γίνει ένα βήμα στις εκλογές στις 21 Μάη και πως το ΚΚΕ είναι 3η δύναμη στην Αττική.

Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ έχει προίκα τους αγώνες του και η ψήφος σε αυτό είναι η πιο αντισυστημική διότι δεν το πιστεύει αυτό το σύστημα. Τόνισε ότι το ΚΚΕ έχει απέναντί του το κεφάλαιο, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ότι οι ψηφοφόροι του αναγνωρίζουν τη σταθερότητα και τη συνέπειά του.

Κάλεσε τον λαό να ενισχύσει κι άλλο το ΚΚΕ στις νέες εκλογές και να βαδίσει μαζί του στον δρόμο του αγώνα. Μάλιστα χαρακτήρισε συκοφαντική ερώτηση δημοσιογράφου της «Αυγής» αν καλεί και τους φασίστες ψηφοφόρους, υπογραμμίζοντας ότι είναι κλειστή η πόρτα του ΚΚΕ στους φασίστες, πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους φώναξε κοντά του.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: