ΛΑΣΥ Καισαριανής – Κανείς εφησυχασμός, καμία χαμένη ψήφος την ερχόμενη Κυριακή

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει καταγράψει η Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο μας τα τελευταία 25 χρόνια. Αποτελεί επιβεβαίωση της πλατιάς αναγνώρισης της προσπάθειας, του έργου και των προτεραιοτήτων που θέσαμε στη διοίκηση του δήμου.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής για τις εκλογές

Την Κυριακή 2 Ιούνη, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Επανεκλέγουμε Δήμαρχο Καισαριανής τον ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής στέλνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους Καισαριανιώτες και Καισαριανιώτισσες, τους φίλους και τις φίλες, σε όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί μας στην κάλπη και την ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη στις δημοτικές εκλογές. Τους δοκιμασμένους αγωνιστές που μας τίμησαν συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο, τους εκατοντάδες φίλους και φίλες που έκαναν δική τους υπόθεση το δυνάμωμα στις εκλογές και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλιστεί το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσοι έκαναν το βήμα για πρώτη φορά εκτιμώντας την πορεία και όλα όσα καταφέραμε αυτά τα πέντε χρόνια, εκτιμώντας ότι βρεθήκαμε αταλάντευτα στο πλευρό των λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας, στηρίζοντας τις ανάγκες και τους αγώνες τους. Που ξεπέρασαν τα εκβιαστικά διλήμματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις, τα παραπλανητικά λόγια και την ανοιχτή συκοφαντία.

Η στήριξή σας αυτή είναι το πρώτο βήμα για να συνεχίσουμε όλοι μαζί για τη νέα νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Για να μείνει ο Δήμος της Καισαριανής στήριγμα στις ανάγκες του λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση συγκέντρωσε ποσοστό 29.9% αυξάνοντας τις δυνάμεις της σε ψήφους και ποσοστό σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014 που οδήγησε στην ανάδειξή της σε Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει καταγράψει η Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο μας τα τελευταία 25 χρόνια. Αποτελεί επιβεβαίωση της πλατιάς αναγνώρισης της προσπάθειας, του έργου και των προτεραιοτήτων που θέσαμε στη διοίκηση του δήμου.

Με το αποτέλεσμα αυτό εκλέγονται οκτώ (8) δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο, που θα αποτελούν την εγγύηση για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών για την επόμενη τετραετίας στο Δήμο μας.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας! Αναδεικνύουμε ξανά Δήμαρχο Καισαριανής τον ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το λαό της Καισαριανής.

Κανένας εφησυχασμός, να μην υπάρξει ούτε μία χαμένη ψήφος την ερχόμενη Κυριακή!

Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που έκαναν και άλλες επιλογές μπροστά στην κάλπη, αλλά εκτιμάνε και εμπιστεύονται τη συνέπεια, την εντιμότητα, τη μαχητικότητα που εκφράζει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Το δίλημμα που μπαίνει μπροστά στην κάλπη είναι:

  • -Θα συνεχιστεί η θετική πορεία δίπλα στο λαό και τις ανάγκες του, που έδωσε αποτελέσματα, σημείωσε νίκες, ανταποκρίθηκε στις προτεραιότητες της λαϊκής οικογένειας;

ή

  • -Θα γυρίσουμε πίσω σε Δήμο διαχειριστή της αντιλαϊκής πολιτικής στο σβέρκο του λαού, χρεοκοπημένο και παραδομένο σε συμφέροντα και επιχειρηματίες;

Τις ημέρες που απομένουν δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δε λυπόμαστε κόπο και προσπάθεια, για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά και στην τελευταία γειτονιά, στο τελευταίο σπίτι και κάτοικο της πόλης μας.

Εξασφαλίζουμε ότι η Καισαριανή θα συνεχίσει την αγωνιστική της πορεία.

Υπερασπίζουμε όσα μαζί καταφέραμε!

ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: