Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για πανάκριβες χριστουγεννιάτικες φιέστες και επικοινωνιακά σόου

Στο υπέρογκο ποσό των 712 χιλιάδων ευρώ, προ ΦΠΑ, ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Αθηναίων για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Η βαθιά φορομπηξία, η απουσία στήριξης των νοικοκυριών απέναντι στην ακρίβεια δείχνουν ότι η πολιτική της δημοτικής Αρχής είναι μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

Στο υπέρογκο ποσό των 712 χιλιάδων ευρώ, προ ΦΠΑ, ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Αθηναίων για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Το κόστος των εκδηλώσεων θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Δήμου Αθηναίων που θα διατεθούν στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ και τον ΟΠΑΝΔΑ για να πραγματοποιήσουν μια σειρά από αναθέσεις, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, για την υλοποίηση εκδηλώσεων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας καταψήφισε τον προϋπολογισμό των φετινών Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ. Η βαθιά φορομπηξία, η απουσία στήριξης των νοικοκυριών απέναντι στην ακρίβεια δείχνουν ότι η πολιτική της δημοτικής Αρχής είναι μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης. Εξάλλου, όπως θυμόμαστε και από την περσινή αλλαγή του χρόνου, για πανάκριβες χριστουγεννιάτικες φιέστες και επικοινωνιακά σόου, λεφτά υπάρχουν…
Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: