Κώστας Πελετίδης: Ο πατραϊκός λαός δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανεχτεί να κυματίζουν οι νατοϊκές σημαίες στο λιμάνι της πόλης μας

Ο πατραϊκός λαός, όλος ο ελληνικός λαός, έχει πια την πείρα και μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Ήρθε η ώρα να βγει στο προσκήνιο και να δείξει τη δύναμή του.

Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για τον ελλιμενισμό Νατοϊκών πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας:

Ο πατραϊκός λαός, γνωστός για τις αγωνιστικές του παραδόσεις και τα φιλειρηνικά του αισθήματα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανεχτεί να κυματίζουν οι νατοϊκές σημαίες στο λιμάνι της πόλης μας.

Οι σημαίες αυτές, είναι συνώνυμο της αιματοχυσίας, της αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια και σε όλο τον κόσμο, είναι συνώνυμο της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και της απειλής για γενίκευσή του. Είναι συνώνυμο των επικίνδυνων διευθετήσεων που ετοιμάζονται στο Αιγαίο.

Είναι χαρακτηριστική όλες αυτές τις μέρες, η «αφωνία» που παρατηρούμε εκ μέρους τοπικών Βουλευτών, περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων, που πρόσκεινται στα αστικά κόμματα, ακόμα και τα δήθεν «προοδευτικά». Αποδεικνύουν άλλη μία φορά, ότι «καταπίνουν τη γλώσσα τους» μπροστά στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πατραϊκός λαός, όλος ο ελληνικός λαός, έχει πια την πείρα και μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Ήρθε η ώρα να βγει στο προσκήνιο και να δείξει τη δύναμή του.

Να μη λείψει κανείς σήμερα, από τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας, στις 18:30, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: