ΚΚΕ: «Ευτυχώς ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει από “κολλημένους”» Παύλο Πολάκη

Όταν έχεις γίνει “κολλητός” της καπιταλιστική σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν “κολλήματα” όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα.

Για «κολλημένους» του ΚΚΕ μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Παύλος Πολάκης εισπράττοντας την απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ:

«Απόλυτα αναμενόμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναμασούν τη διαχρονική συκοφαντία των συστημικών κομμάτων – και ιδιαίτερα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας –  σε βάρος του ΚΚΕ περί “κολλημένων που θέλουν να έρθει ο λαός σε 2.500 χρόνια…”. Όταν έχεις γίνει “κολλητός” της καπιταλιστική σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν “κολλήματα” όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα. Ευτυχώς ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει από “κολλημένους”, που δεν συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα και δυστυχώς για όσους έχουν υποταχθεί σε αυτήν, ο δρόμος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο νομίζουν».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: