-Κ. υπουργέ, υπάρχει περίπτωση να πάτε σε επίταξη του ιδιωτικού τομέα; – Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία…

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι ούτε χαζός, ούτε κουφός. Έκανε όμως πως δεν κατάλαβε τι τον ρώτησαν και έστειλε την μπάλα στην κερκίδα.

Τι επιλέγει να κάνει ένας υπουργός Υγείας, που βλέπει το σύστημα να φτάνει στα όρια των αντοχών του και να χρειάζεται ενίσχυση με κάθε τρόπο; Αν μιλάμε για τον Βασίλη Κικίλια, η απάντηση είναι απλή. Να μας πει για τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας, την ατομική ευθύνη και την ανεύθυνη συμπεριφορά ακόμα και κάποιων αιρετών της Τοπικής Διοίκησης.

Μια συνέντευξη, στην οποία ο Κικίλιας δε σταμάτησε λεπτό να ρίχνει ματιές στο σκονάκι που είχε μπροστά του, χωρίς παρόλα αυτά να πει τίποτα ουσιαστικό (ούτε για τους εμβολιασμούς, ούτε για την “ενιαία στάση” της ΕΕ απέναντι στην Astra Zeneca) δε θα μπορούσε παρά να έχει αντίστοιχα φαιδρό τέλος.

Ο Οικονόμου ρωτάει τον Κικίλια αν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε επίταξη του ιδιωτικού τομέα, εφόσον το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Ο Κικίλιας κάνει πως δεν άκουσε, ο δημοσιογράφος γελάει αντί να απαιτήσει απάντηση σε αυτό που ρώτησε και η συνάδελφός του προχωρά στην επόμενη ερώτηση…

-Περίπτωση να πάτε σε επίταξη του ιδιωτικού τομέα, αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, υπάρχει κ. Υπουργέ;
-Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία. Θα δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του Press Project με το επίμαχο απόσπασμα και στη συνέχεια όλη τη συνέντευξη του Κικίλια στον ΣΚΑΪ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: