Η μαριονέτα των ΗΠΑ Χουάν Γκουαϊδό έρχεται να διδάξει “δημοκρατία” στο Athens Democracy Forum

Ο Γκουαϊδό έρχεται να μας μεταφέρει την τεχνογνωσία του για τα “δημοκρατικά” πραξικοπήματα με ιμπεριαλιστική στήριξη, ενώ δίπλα στο όνομά του βλέπουμε την εικόνα του Κ. Μητσοτάκη, Έλληνα πρωθυπουργού, που παραμένει πιστός στη Νατοϊκή γραμμή των “Σταλινομαδούρων”.

Μπορεί να είναι πλέον μια μαριονέτα χωρίς αξία, όπου ούτε οι ΗΠΑ δεν του δίνουν αξία και σημασία, βρήκε όμως μια θέση στο Athens Democracy Forum, με την αιγίδα και του Δήμου Αθηναίων, που διαφημίζει στη σελίδα του τη συμμετοχή του Χουάν Γκουαϊδό, του κατά φαντασίαν ηγέτη της Βενεζουέλας, με την χάρτινη ιδιότητά του.

Η “υψηλή παρουσία” του φιγουράρει μάλιστα δίπλα στην εικόνα του Έλληνα Πρωθυπουργού, που παραμένει πιστός στη Νατοϊκή γραμμή ενάντια στους “Μαδούρους” και συνεχίζει τις πολιτικές συναναστροφές με τον κατά φαντασία ομόλογό του, ενώ λίγο πιο κάτω συναντάμε και τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Και αυτό είναι απλώς το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ομιλητή για το στίγμα του Φόρουμ, όπου μπορεί να βρει κανείς στελέχη του Ιδρύματος Κόφι Ανάν, της Ουκρανικής Κυβέρνησης, διαφόρων οργάνων της ΕΕ και λοιπών “δημοκρατικών δυνάμεων”. Οι θεματικές του Φόρουμ είναι εξίσου χαρακτηριστικές “Δημοκρατία σε καιρούς κρίσης”, “Πέρα από τις Κακές Επιχειρήσεις Τεχνολογίας”, “Ο Καπιταλισμός στην εποχή μετά τον κορονοϊό”, “Η δύναμη της πίστης”, “Από τις διαδηλώσεις στον δρόμο προς την κυβέρνηση” κοκ.

Λείπει, ωστόσο, μια πιο εξειδικευμένη ομιλία για τα “δημοκρατικά” πραξικοπήματα με ιμπεριαλιστική στήριξη. Και ίσως αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει ο Γκουαϊδό, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: