Η «επιστημονική» συμβολή του Μαραντζίδη και στο επιτελείο της Αχτσιόγλου

Συνεχίζεται η «λαμπρή» σταδιοδρομία του …παραγωγικού αντικομμουνιστή Ν. Μαραντζίδη στον ΣΥΡΙΖΑ… Οι υπηρεσίες του κτιμούνται «δεόντως» από τα ηγετικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και το ίδιο το σύστημα.

Συνεχίζεται η «λαμπρή» σταδιοδρομία του …παραγωγικού αντικομμουνιστή Ν. Μαραντζίδη στον ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι, μετά από επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος στο πλευρό του Αλ. Τσίπρα, τώρα ανέλαβε κεντρικό ρόλο και στο επιτελείο της Ε. Αχτσιόγλου, η οποία διεκδικεί την προεδρία.

Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η «επιστημονική» συμβολή του Μαραντζίδη δεν ήταν μόνο για τις βουλευτικές εκλογές, όπως ισχυρίζονταν διάφορα στελέχη απαντώντας στις αντιδράσεις ακόμη και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Κρίνοντας μάλιστα από το αυξημένο «ενδιαφέρον» που δείχνουν διάφορα κέντρα, «εντός και εκτός» χώρας, για την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου και την ευόδωσή της, μάλλον αυτή η συμβολή Μαραντζίδη στην πολιτική ζωή ήρθε για να μείνει.

Ετσι, ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά και σε επίπεδο «θεωρίας» άλλη μια «κορυφή» στις γνωστές υπηρεσίες που απλόχερα προσφέρει η σοσιαλδημοκρατία στο σύστημα: Την εξίσωση φασισμού – κομμουνισμού και τη λάσπη και κατασυκοφάντηση της πάλης ενάντια στον ναζισμό. Την επίθεση στη μεγάλη λαϊκή εποποιία της δεκαετίας του 1940 και σε οτιδήποτε τελικά θυμίζει ότι ο λαός όταν θέλει μπορεί να τα βάλει και με τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Αυτές είναι οι υπηρεσίες του Μαραντζίδη που εκτιμούνται «δεόντως» από τα ηγετικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και το ίδιο το σύστημα.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: