Γιώργος Πέρρος: Το ΚΚΕ δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση και όποιον την στηρίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει όλα τα προσόντα για να αναδειχθεί ως η χειρότερη από όλες τις κυβερνήσεις και ο λαός δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή και καμία αναμονή αλλά μαζί με το ΚΚΕ, να βάλει εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα που θα φέρει. 

Ανακύκλωση προσώπων και υπουργών γνωστών για τις αντιλαϊκές τους «περγαμηνές» που μαζί με στελέχη από την αμαρτωλή σοσιαλδημοκρατία έχουν ρόλο να εντείνουν την αντιλαϊκή πολιτική και την επίθεση στο λαό και τους εργαζόμενους, χαρακτήρισε τη νέα κυβέρνηση ο Γιώργος Πέρρος μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο κανάλι «Action24» το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει όλα τα προσόντα για να αναδειχθεί ως η χειρότερη από όλες τις κυβερνήσεις και ο λαός δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή και καμία αναμονή αλλά μαζί με το ΚΚΕ, να βάλει εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα που θα φέρει.

Πρόσθεσε, πως η κυβέρνηση αναζητά όχι αντιπολίτευση, αλλά συμπολίτευση όπως την βρήκε και την προηγούμενη 4ετία στα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν πολλά από τα νομοσχέδιά της.

Το ΚΚΕ είναι έτοιμο να ηγηθεί της μαχητικής – στο δρόμο – αντιπολίτευσης  και καλεί όλους, ακόμα κι αν δεν ψήφισαν το ΚΚΕ, να συμμετάσχουν για να μην αφήσουμε σε χλωρό κλαρί ούτε την κυβέρνηση, ούτε όποιον την υποστηρίξει.

Εφερε παραδείγματα από τους νόμους που από κοινού ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, όπως η κατάργηση των ΣΣΕ, η κατάργηση των τριετιών, η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, η μη υποχρεωτική εφαρμογή των ΣΣΕ για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, όπως στο Πέραμα, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται οι εργαζόμενοι.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: