Γιώργος Μαργαρίτης: Την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός θα έχει ανάγκη από ένα ισχυρό ΚΚΕ δίπλα του (AUDIO)

Το ΚΚΕ ήταν το κόμμα που έκανε πραγματική αντιπολίτευση στη ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια, που υπεράσπισε τα σπίτια του λαού από τους πλειστηριασμούς και γι’ αυτό ο λαός πρέπει να το ενισχύσει κι άλλο στις εκλογές

Το ΚΚΕ ήταν το κόμμα που έκανε πραγματική αντιπολίτευση στη ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια, που υπεράσπισε τα σπίτια του λαού από τους πλειστηριασμούς και γι’ αυτό ο λαός πρέπει να το ενισχύσει κι άλλο στις εκλογές, γιατί και την επόμενη μέρα των εκλογών θα έχει ανάγκη να έχει δίπλα του ισχυρό ΚΚΕ, τόνισε ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Ηρακλείου και αφυπηρετήσας καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του ΑΠΘ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Περιγράφοντας την επόμενη μέρα, ανέφερε ότι περιλαμβάνει το ασφυκτικό πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης, όπου η ανάκαμψη αφορά τα κέρδη του κεφαλαίου και είναι απατηλή η ελπίδα ότι τα χρήματα θα καταλήξουν στους εργαζόμενους.

Περιλαμβάνει μια πολιτική που στόχο έχει όλα να αγοράζονται και να πουλιούνται για το κέρδος, όπως η Ενέργεια, η Υγεία, η Παιδεία και το νερό, με τα δικαιώματα των εργαζομένων να μένουν στο ναδίρ. Περιλαμβάνει επίσης την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και τους ανταγωνισμούς τους με άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και συμμαχίες.

Ταυτόχρονα, αναφορικά με τα κελεύσματα του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ, ο Γ. Μαργαρίτης ξεκαθάρισε ότι η πολιτική του κόμματος αυτούς στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους της χώρας, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια που είχε την διακυβέρνηση, αλλά και ως αντιπολίτευση.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: