Γερμενής: “Εγώ απλώς ήμουν αρτοποιός, έπαιζα συναυλίες με το συγκρότημά μου…”

Ο εγερθουτου Καιάδας είπε ότι ήταν ένας αθώος αρτοποιός που έπαιζε απλώς μουσική αλλά παραλίγο να δώσει τον Αρχηγό καθώς αναρωτήθηκε πώς γίνεται να παίρνει τα ίδια χρονιά φυλακή με τον Μιχαλολιάκο για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Μετά από το “εγώ τότε διάβαζα” του Χριστόδουλου και το “εγώ έβοσκα πρόβατα εδώ παρά πέρα”, έχουμε και το “εγώ ήμουν αρτοποιός και έπαιζα σε συναυλίες” του Γερμενή.

Ενώ ένας-ένας οι κατάδικοι χρυσαυγίτες πηγαίνουν να παραδοθούν στις αρχές και ο νοσταλγός της Χούντας Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για τη χούντα που τον βάζει στη φυλακή για τις ιδέες του, ο Γερμενής διεκδικεί επάξια βραβείο γραφικότητας παίζοντας τον ρόλο του αθώου και ανήξερου.

Αρχικά είπε ότι δεν υπάρχει πουθενά στο κατηγορητήριο, ότι όλα είναι ένα ψέμα και πολιτική δίωξη που ξεκίνησε η κυβέρνηση Σαμαρά. Στη συνέχεια ξεκίνησε το τροπάριο για τα ανήλικα παιδιά του, για να φτάσει στο καλύτερο, όταν τον ρώτησαν για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης.

Εγώ ήμουν αρτοποιός, έπαιζα συναυλίες με το συγκρότημά μου. Κι αν έλεγα κάτι, εμένα θα άκουγε ο Μιχαλολιάκος;

Στη συνέχεια μάλιστα αναρωτήθηκε πώς γίνεται να παίρνει τα ίδια χρονιά φυλακή με τον αρχηγό του κόμματος, δίνοντας στεγνά την ενός ανδρός αρχή που διέπει τη συμμορία των νεοναζί.

Για τον επίλογο κράτησε το γεωγραφικό επιχείρημα ότι μπαίνει μέσα για έναν φόνο που έγινε στο Κερατσίνι ενώ μένει στη Ραφήνα και τον καταδίκασε, όπως και άλλοι άνθρωποι που είναι τελικά όλοι αθώοι.

Οι απολαυστικές αντιφάσεις του Καιάδα στο βίντεο που ακολουθεί…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: