“Φούσκες Κασιδιάρη την ύστατη ώρα και κακοπαιγμένο θέατρο για να σωθεί από τη φυλακή…”

Μπορεί να μην είχε πατήσει το πόδι του ο Κασιδιάρης για πεντέμισι χρόνια στη δίκη, τώρα όμως πανικόβλητος πετά επικοινωνιακές στρακαστρούκες για να αποφύγει τη φυλακή.

Ήταν βέβαιο πως ο Κασιδιάρης που σνόμπαρε τη δικαστική διαδικασία επί τόσα χρόνια, δεν είχε έρθει στο δικαστήριο απλώς για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση, χωρίς να κάνει κάτι. Μόνο που αυτό το κάτι αποδείχτηκε φούσκα και πυροτέχνημα.

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Και ο χρυσαυγίτης καταδικασμένος Κασιδιάρης πιάνεται από την εισαγγελική πρόταση και από τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την κυβέρνηση Σαμαρά, το διάστημα της δολοφονίας του Φύσσα, για να καθυστερήσει το μοιραίο.

Ο Κασιδιάρης είπε πως “προσκομίζει ένα νέο συνταρακτικό στοιχείο”, που υπάρχει στη δικογραφία -άρα δεν είναι νέο- αλλά “διέλαθε της προσοχής σας”, για να “διαλευκανθεί η υπόθεση και αυτή την κρίσιμη ώρα”…

Ο Κασιδιάρης επισήμανε τις επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες (κλήσεις και μηνύματα) που είχε ο Δ. Βαρτζόπουλος, εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Σαμαρά, με “πρόσωπο που έχει επικοινωνία με τον καθ’ ομολογίαν δράστη” και ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης, πριν τον μελό επίλογο για τη ζωή του που καταστρέφεται για “ένα έγκλημα που έχω καταδικάσει και με το οποίο δεν έχω καμία σχέση”.

Ο Κασιδιάρης ζητά συγκεκριμένα την εξέταση του εν λόγω κυβερνητικού παράγοντα, κατ’ αντιπαράσταση με το πρόσωπό του, ενώ δεν ξεχνά να πει ότι συντάσσεται με την εισαγγελική πρόταση για αθώωση όλων των κατηγορουμένων.

Στην πραγματικότητα, τα “συγκλονιστικά στοιχεία” του Κασιδιάρη δεν είναι παρά η επισήμανση των σχέσεων και των επαφών που είχε από μια σειρά διαύλους με τη συμμορία των νεοναζί η κυβέρνηση Σαμαρά -αυτή που διεκδικεί όψιμες “αντιφασιστικές δάφνες” για τη σύλληψη των εγκληματιών, μετά τη δολοφονία Φύσσα.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για επικοινωνιακό πυροτέχνημα και κίνηση πανικού, πριν την επικείμενη φυλάκισή του, κάτι που επισημαίνει και ο συνήγορος της Πολιτκής Αγωγής Θ. Καμπαγιάννης στο σχόλιό του.

Φούσκες Κασιδιάρη για να αποφύγει την φυλακή

Μετά τη λήξη της αποδεικτικής διαδικασίας, ο Κασιδιάρης, πανικόβλητος εν όψει της απόφασης για την αναστολή ή μη της ποινής του, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και πέταξε μια αστεία στρακαστρούκα. Επικαλέστηκε στοιχεία από έγγραφα άρσεων απορρήτων ήδη γνωστά και αναγνωσθέντα στο δικαστήριο, στα οποία αναφέρεται το τηλέφωνο του στελέχους της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Βαρτζόπουλου. Πρόκειται για αστειότητες: έχει ήδη προκύψει ότι η ΗΓΕΣΙΑ της Χρυσής Αυγής μιλούσε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ με τον Γενικό Γραμματέα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Παναγιώτη Μπαλτάκο. Αν ο Κασιδιάρης ψάχνει να βρει τη σχέση της εγκληματικής οργάνωσης με την τότε κυβέρνηση, ας απευθυνθεί στον συνεργάτη του στη Βουλή χρυσαυγίτη Ζούμπο ο οποίος τον ενημέρωνε για τις κατευθύνσεις που έδινε ο Μπαλτάκος για την ψήφο της Χρυσής Αυγής σε νομοσχέδια της τότε κυβέρνησης.

Επί πεντέμιση χρόνια δεν έρχονταν στο δικαστήριο. Και τώρα που καταδικάστηκαν και επίκειται η φυλάκισή τους, θυμήθηκαν τη δικογραφία την οποία χαρακτήριζαν “γελοία”.

Κακοπαιγμένο θέατρο για τους τελευταίους αφελείς, επιθανάτιος ρόγχος του ναζιστικού μορφώματος.

Όπως επισημαίνει και ο Θ. Καμπαγιάννης, αυτός είναι ο επιθανάτιος ρόγχος του ναζιστικού μορφώματος, πριν τη φυλακή για την ηγεσία του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: