Tόσα λεφτά ρε Γιάννη και δύο σειρές κλακαδοροι σου έμειναν μόνο… – Η στιγμή της αποχώρηση του προέδρου της ΓΣΕΕ από το συνέδριο (VIDEO)

Μπορεί η φιέστα να κατέρρευσε με κρότο, η μάχη όμως συνεχίζεται.

Μια ώρα αρχύτερα πήγαν για μπουφέ και μπουζούκια οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αφού δεν κατάφεραν να στήσουν ούτε σήμερα συνέδριο νοθείας και εκφυλισμούς. Άρον – άρον αποχώρησε και ο Γιάννης Παναγόπουλος, υπό τις αποδοκιμασίες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. “Στάσου θέσεις” θα μπορούσε κανείς να του φωνάξει για να τον κρατήσει.

Αποχώρηση Παναγόπουλου

Η στιγμή της αποχώρησης του Γιάννη Παναγόπουλου από το συνέδριο της ΓΣΕΕ:

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Donnerstag, 14. März 2019

Το ύφος του ήταν πένθιμο, σαν σε κηδεία, κι έτσι θα ταίριαζε κι ένα ρέκβιεμ, μόνο που πιάνο της αίθουσας ήταν … ξεκούρδιστο:

Παναγόπουλος ρέκβιεμ

Ο Παναγόπουλος ήταν σαν σε κηδεία, έτσι θα ταίριαζε κι ένα ρέκβιεμ:

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Donnerstag, 14. März 2019

Στη συνέχεια, ενοχλήθηκε από το χαρακτηρισμό “τομάρι”, το “πουλημένε” ωστόσο δεν τον ενόχλησε, ίσως γιατί το έχει συνηθίσει:

Εδώ η αποχώρηση νωρίτερα του Παναγόπουλου με την κουστωδία του. Στη συνέχεια ο κλακαδορος ζητάει εξηγήσεις γιατί τραβάμε. Αντιδρά στο χαρακτηρισμό τομάρι, όχι όμως στο πουλημένος το έχει συνηθίσει προφανώς..

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Donnerstag, 14. März 2019

Μπορεί η φιέστα να κατέρρευσε με κρότο, η μάχη όμως συνεχίζεται. Ενδεικτικό των προθέσεών τους είναι πως σήμερα μοίραζαν κάρτες αντιπροσώπων με τις καμαριέρες του ξενοδοχείου, μέσα σε καλαθάκια με παστέλια και συκαλάκι.

Όπως επισήμανε κι ο Γιώργος Πέρρος στην ομιλία του: “Τιμάμε όλους αυτούς που δεν έσκυψαν. Θα συνεχίσουμε πολεμώντας και τραγουδώντας όχι στα τέσσερα.” Πρόσθεσε πως θέλουν να κάνουν συνέδριο με το ΣΕΒ και τα παράσιτα της κοινωνίας, ενώ “ανάθεμα κι αν γνωρίζουν τη βαρβαρότητα που ζουν οι εργάτες”. Υπογράμμισε προς πάσα κατεύθυνση πως “σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει”. Έκλεισε δίνοντας ραντεβού για αύριο το πρωί, που οι εργατοπατέρες θα συνεχίσουν την απόπειρα να φέρουν σε πέρας το συνέδριο – παρωδία: “Καλή ξεκούραση και συνεχίζουμε”.

Άλλα αποσπάσματα της ομιλίας του μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω βίντεο:

Πέρρος ομιλία Ι

Από την ομιλία του Γιώργου Πέρρου στην παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων στο συνέδριο της ΓΣΕΕ:

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Donnerstag, 14. März 2019

 

Ομιλία Πέρρου ΙΙ

Από την ομιλία του Γιώργου Πέρρου στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, μέρος ΙΙ:

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Donnerstag, 14. März 2019

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: