«Τώρα με τα πόδια μετά με τα τρακτέρ, αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πάνω στην Εθνική Οδό, την οποία έχουν αποκλείσει, παραμένουν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας. Στέλνουν μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα αν η κυβέρνηση δεν δώσει λύσεις στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Πάνω στην Εθνική Οδό, την οποία έχουν αποκλείσει, παραμένουν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας. Προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού με βάση τις αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα που έλαβαν στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που έγινε νωρίτερα.

Στέλνουν μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα αν η κυβέρνηση δεν δώσει λύσεις στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα που έχουμε, διαβεβαιώνουμε από την Εθνική Οδό ότι δεν υποχωρούμε αλλά θα κλιμακώσουμε τον αγώνα για αν δοθούν πραγματικές λύσεις, τόνισε ο Κώστας Τζέλλας από τη Συντονιστική επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας.

Μιλώντας στους αγρότες την ώρα του αποκλεισμού της Εθνικής Οδού κάλεσε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να αφήσουν τις συκοφαντίες κατά των αγροτών, να αποσύρουν τις δυνάμεις καταστολής από τα μπλόκα και να δώσουν λύσεις αλλιώς οι αγρότες δεν πρόκειται να γυρίσουν στα χωριά.

Η αποφασιστική στάση των αγροτών ανάγκασε τις αστυνομικές δυνάμεις να υποχωρήσουν.

Οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας είναι στην Εθνική Οδό φωνάζοντας «τώρα με τα πόδια μετά με τα τρακτέρ αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ».

Στη συγκέντρωση των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, μετά την πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων παραβρίσκονται και εργαζόμενοι από σωματεία που συμπαραστέκονται στον αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: