Το ζήσαμε και αυτό: Επίθεση της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ ενάντια στη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση του ΕΚ Πάτρας για τις αρχαιρεσίες του 2018!

Η μόνη φορά που η ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για τους εργαζόμενους στην Πάτρα είναι για να επιτεθεί στη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και μάλιστα το θυμήθηκαν μετά από 6 χρόνια!

«Το ζήσαμε και αυτό! Η μόνη φορά που η ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για τους εργαζόμενους στην Πάτρα είναι για να επιτεθεί στη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και μάλιστα το θυμήθηκαν μετά από 6 χρόνια!!!…», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σχετικά με την επίθεση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ενάντια στη νόμιμα εκλεγμένη διοίκησή του για τις αρχαιρεσίες του 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας:

“Το ζήσαμε και αυτό! Η μόνη φορά που η Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ έβγαλε ανακοίνωση για τους εργαζόμενους στην Πάτρα είναι για να επιτεθεί στη νόμιμα εκλεγμένη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και μάλιστα το θυμήθηκαν μετά από 6 χρόνια!!!…

Για δες ποιος μιλάει… που λέει και ο λαός μας!

Θυμίζουμε ότι είναι οι δικές τους δυνάμεις που δεν πήραν μέρος στα δύο τελευταία Συνέδρια του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και είναι πάλι οι δικές τους δυνάμεις και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ που δεν έκανε καμία δικαστική προσφυγή για την εγκυρότητα των εκλογών το 2021. Τώρα θυμήθηκαν ξανά το 2018;;;;

Ανησυχούν δήθεν για την οργάνωση των εργαζομένων αυτοί που το ίδιο το Κόμμα τους, το ΠΑΣΟΚ, ψήφισε και στήριξε όλα τα μνημόνια. Που μόνο στην προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης της ΝΔ ψήφισε το 80% των αντιλαϊκών και αντεργατικών νόμων στη Βουλή και σχεδόν το 100% των αντιδραστικών και αντεργατικών κατευθύνσεων στην Ευρωβουλή.

Μιλούν αυτοί που σήμερα έχουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ, το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων το οποίο έχει μετατραπεί στο μακρύ χέρι όλων των κυβερνήσεων και των εργοδοτών. Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, τον περασμένο Δεκέμβρη, με θέμα τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της κυβέρνησης που φόρτωνε νέα βάρη στο λαό, η πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα αποφάσισαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να δοθεί αγωνιστική απάντηση στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη!

Μήπως θέλετε κύριοι του ΠΑΣΟΚ να σας θυμίσουμε και ορισμένα από τις παράνομες αρχαιρεσίες και τα σωματεία φαντάσματα που φτιάχνεται για να αλλοιώνεται τους συσχετισμούς σε όλη την Ελλάδα; Ευτυχώς τα γνωρίζουν καλά οι εργαζόμενοι και «γελάνε και οι πέτρες»… Λογικό άλλωστε, αφού υπήρχαν σωματεία στα οποία εμφανίστηκαν ότι ψήφισαν περισσότεροι από τους κατοίκους μιας περιοχής ή ενός χωριού…. Μάλλον έτσι εννοείται τις «Ελεύθερες και Δημοκρατικές Διαδικασίες» που επικαλείστε!

Οι εργαζόμενοι της Πάτρας δεν ξεχνούν, έχουν μνήμη και πείρα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Εργατικό Κέντρο της πόλης τους άλλαξε σελίδα, δεν είναι πια το μακρύ χέρι της εργοδοσίας όπως ήταν επί των ημερών που την πλειοψηφία είχαν οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ. Απέκτησε ζωή, δράση και ζωντάνια με τη συμβολή των ίδιων των εργαζομένων. Με τη συμβολή και μαχητική δράση δεκάδων ζωντανών σωματείων που σήμερα αποτελούν ένα πραγματικό αποκούμπι για τους εργάτες της περιοχής μας. Και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: