Συνδικάτο Οικοδόμων Άρτας: Το τζάμπα τελείωσε! – Όλοι στην Απεργία την Τετάρτη 31 Γενάρη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ / 10:30 / ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΓΕΝΑΡΗ // 10:30 // ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ

Συνάδελφοι στις κατασκευές!

Εκεί που μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και κατασκευαστικές εταιρίες μας λένε ότι έχει “ανοίξει” η δουλειά τα προβλήματα παραμένουν και οξύνονται!

Η “καραμέλα” που ακούμε για έλλειψη εργατικών χεριών από τους κυβερνώντες και τη μεγαλοεργοδοσία έλιωσε! Είναι αυτοί που θέλουν να δουλεύουμε τζάμπα και το τζάμπα τελείωσε!

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παίρνουμε μεροκάματα των προηγούμενων χρόνων εκεί που η καπιταλιστική κρίση μας είχε στην κυριολεξία τσακίσει!

Διεκδικούμε μεροκάματα των τωρινών συνθηκών! Μιας και η ακρίβεια που τσακίζει κόκκαλα δεν μας επιτρέπει να ζήσουμε αξιοπρεπώς!

Διεκδικούμε κάθε μέρα που δουλεύουμε να έχουμε την ασφάλιση μας, το ένσημο μας! Πολλοί συνάδελφοι ασφαλίζονται με 12-15 ένσημα το μήνα και σε αρκετές περιπτώσεις από καθόλου έως 2 ένσημα το μήνα! Ίσα ίσα δηλαδή να φαίνονται οι κατασκευαστικές εταιρίες καλυμμένες!

Διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και μέτρα ασφαλείας! Μέσα μόνο στο 2023 – 23 συνάδελφοι μας έχασαν την ζωή τους μέσα στους χώρους δουλειάς!

Κανένας μας δεν θέλει να πηγαίνει για δουλειά και να μην ξέρει αν θα γυρίσει σπίτι του να δει την οικογένεια του!

Αναγνώριση των υπέρ αγνώστων ένσημα! Το ΕΦΚΑ έχει εισπράξει τα χρήματα τόσων χρόνων και αυτά θα πρέπει να αποδοθούν στους συναδέλφους οικοδόμους σε αυτούς που είναι στα όρια της συνταξιοδότησης!

Είναι δικά μας χρήματα που τα έχουμε δουλέψει!

Να καταχωρηθεί στον κλάδο με νόμο το 7ωρο – 5μερο – 35ωρο.

Υποχρεωτική ΣΣΕ που έχουμε υπογράψει το 2022.

Να μειωθούν τα όρια συνταξιοδότησης.

Συνάδελφοι σας καλούμε την Τετάρτη στις 31 Ιανουαρίου στις 10:30 στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ της Άρτας. 

Οργάνωση-Αγώνας-Διεκδίκηση

για να υπερασπιστούμε την ζωή και τα δικαιώματά μας!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΤΑΣ

 

Φωτογραφεία Αρχείου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: