Συνδ. Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Ο Νόμος Έκτρωμα θα μείνει στα χαρτιά!

Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης και αγώνα σε όσους κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίστασαν και έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει το αντεργατικό τερατούργημα και το έχουν ήδη καταδικάσει στη συνείδηση τους.

Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
   Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συγκρούστηκαν με τις απαγορεύσεις, την καταστολή, την τρομοκρατία, τις απειλές, το φόβο, τα fake news, την προπαγάνδα, συνολικά τις μεθοδεύσεις και τον αποπροσανατολισμό από κυβέρνηση, εργοδοσία, εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό, ΜΜΕ, δίνοντας τη μάχη στο δρόμο και στους χώρους δουλειάς ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους που για πρώτη φορά συμμετείχαν στα συλλαλητήρια, τις απεργίες, που έκαναν το βήμα της οργάνωσης στο σωματείο.

Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης και αγώνα σε όσους κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίστασαν και έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει το αντεργατικό τερατούργημα και το έχουν ήδη καταδικάσει στη συνείδηση τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι ημέρες της συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή αποκάλυψαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι μόνη στο έγκλημα εναντίον της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Είχε συνεργούς που υποκριτικά παριστάνουν τους φίλους  μας!     ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 και Ελληνική Λύση, υπερψήφισαν άρθρα του νομοσχεδίου, με το επιχείρημα ότι έχει και θετικά στοιχεία! Είναι η ίδια ακριβώς άθλια λογική που χρησιμοποίησε η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ για να θολώσει τα νερά, να σπείρει συγχύσεις για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και να προσπαθήσει ανεπιτυχώς να κάμψει τις αγωνιστικές διαθέσεις.

Συγκεκριμένα, από τα 128 άρθρα του νομοσχεδίου, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε υπέρ σε 56 και «παρών» σε 17, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ υπερψήφισε 74 άρθρα, το ΜΕΡΑ25 ψήφισε υπέρ σε 6 άρθρα και η Ελληνική Λύση υπερψήφισε 21 άρθρα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Οι αγώνες του τελευταίου διαστήματος μας γεμίζουν αισιοδοξία. Νέοι συνάδελφοι οργανώθηκαν στο σωματείο, ακόμα περισσότεροι μπήκαν στη μάχη! Ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ, με την υπερψήφιση αυτού του αντεργατικού νόμου από τους πολιτικούς υπηρέτες των εργοδοτών! Τώρα ξεκινάει!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά, να εμποδίσουμε την εφαρμογή του αντεργατικού εκτρώματος μέσα στους χώρους δουλειάς!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να ξηλωθούν νέοι και παλιοί αντεργατικοί νόμοι, για Συλλογικές Συμβάσεις, αυξήσεις στους μισθούς, δουλειά και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα.

Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας, παλεύουμε βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες, προετοιμάζουμε την αντεπίθεσή μας! Ο νόμος αυτός θα μείνει στα χαρτιά!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: