Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στη συνδικαλιστική μαφία αύριο στην Καλαμάτα

Αύριο στις 9 το πρωί το ΠΑΜΕ δίνει μία ακόμα απάντηση στις μεθοδεύσεις των εργατοπατέρων που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να νομιμοποιήσουν το συνέδριο εξευτελισμό κάθε έννοιας συνδικαλισμού.

Σε συλλαλητήριο στις 9 το πρωί απέναντι στη συνδικαλιστική μαφία, έξω από το ξενοδοχείο «Elite» της Καλαμάτας, καλεί με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Με ΜΑΤ, εισαγγελείς και μπράβους η ηγεσία της ΓΣΕΕ σκοπεύει να νομιμοποιήσει την παρουσία των γνωστών εργοδοτών, όλων των βρώμικων νοθειών σε ένα στημένο συνέδριο-παρωδία, με μόνο στόχο να διαμορφώσουν στην κάλπη πλαστούς συσχετισμούς.

Εδώ και τρεις μέρες στα τουριστικά θέρετρα της Καλαμάτας μέσα στην προκλητική χλιδή που η πλειοψηφία των εργαζομένων δε θα μπορέσει να δει ποτέ στη ζωή της, μια χούφτα εργατοπατέρες σε διαδρόμους και στα δωμάτια των ξενοδοχείων δολοπλοκούν για το πώς θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους αποκλείοντας δεκάδες αντιπροσώπους από πραγματικά σωματεία. Απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι έχουν γραμμένα στα παλιά τους παπούτσια τις αγωνίες και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ και κάθε συνδικαλιστική πρακτική. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό τους η πραγματοποίηση συνεδρίου που θα συζητήσει πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων.

Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων.

Όλες και όλοι αύριο, στο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο “Elite”, στις 9.00»!

Από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: