Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ είμαστε εδώ! (ΒΙΝΤΕΟ) – Στον “αέρα” η νέα ιστοσελίδα του Σωματείου

Με ένα ιδιαίτερο video, με στίχους της Κατερίνας Γώγου, ζωγραφίζοντας το περίγραμμα των σωμάτων τους και γράφοντας το σύνθημα «ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ», οι εργάτες του εργοστασίου στέλνουν ηχηρό μήνυμα συνέχισης του αγώνα τους.

Με ένα ιδιαίτερο video ζωγραφίζοντας το περίγραμμα των σωμάτων τους και γράφοντας το σύνθημα «ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ», οι εργάτες του εργοστασίου στέλνουν ηχηρό μήνυμα συνέχισης του αγώνα τους.

Του αγώνα για να παραμείνει ανοιχτό το εργοστάσιο, με τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στις θέσεις τους, στον τόπο κατοικίας τους, με πλήρη δικαιώματα, για να συνεχίσουν να παράγουν και να προσφέρουν, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν και κάνουν επί δεκαετίες.

«Το σωματείο εργαζόμενων ΛΑΡΚΟ σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του εργοστασίου. Στόχος μας είναι αυτός ο ψηφιακός χώρος να αποτελέσει το βήμα έτσι ώστε να γνωρίσουν όλοι ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και γιατί είναι απαραίτητη η βιωσιμότητα της εταιρείας».

Με αυτό το μήνυμα «καλωσορίζει» τους επισκέπτες του το νέο site του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, www.openlarco.com, όπου είναι αναρτημένες τόσο οι θέσεις των εργαζομένων για τη λειτουργία του εργοστασίου, όσο και πλήθος από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις για κρατήσουν ανοιχτό το εργοστάσιο και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους και τα δικαιώματά τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: