Μένουμε Καλαμάτα – Και αύριο και για όσο χρειαστεί, θα βρουν μπροστά τους το ΠΑΜΕ! (VIDEO)

Συνθήματα, αισιοδοξία, ανυποχώρητο μέτωπο ενάντια στη νοθεία των εργατοπατέρων, αλλά και νότες περιείχε η σημερινή κινητοποίηση κατά του συνεδρίου εκφυλισμού της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

Τον μπελά τους βρήκαν οι εργατοπατέρες που προσπάθησαν να στήσουν τη φιέστα τους στην Καλαμάτα. Από το πρωί οι ταξικές δυνάμεις με την παρουσία τους κατόρθωσαν να βάλουν φραγμό στα σχέδιά τους να νομιμοποιήσουν ένα συνέδριο με αντιπροσώπους – μαϊμού από σωματεία φαντάσματα.

Οι εργατοπατέρες δεν εμφανίστηκαν καν σήμερα Σάββατο που θα ήταν η δεύτερη μέρα του συνεδρίου.

Στο ενδιάμεσο, οι ταξικές δυνάμεις που διαδήλωναν στην πόλη της Καλαμάτας χόρτασαν ήλιο και ταξική αλληλεγγύη, αφιερώνοντας μεταξύ άλλων τραγούδια στους ηρωικούς χαλυβουργούς, αλλά και στον ερωτευμένο εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλο, που είναι έτοιμος να θυσιάσει τη θέση του για τις θέσεις των υπολοίπων, γιατί οι καλοί δε χάνονται. Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας, Παναγιώτης Καράμπελας με τη σειρά του, τραγούδησε τα “Μαλαματένια λόγια”.

 

Μαλαματένια λόγια

Μαλαματένια λόγια – Μουσική παρέμβαση του Παναγιώτη Καράμπελα, προέδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας

Gepostet von Περιοδικό Κατιούσα am Samstag, 16. März 2019

 

Κι ενώ η διεξαγωγή του συνεδρίου παραμένει στον αέρα, στο τέλος της ημέρας, ο Γιώργος Πέρρος προειδοποίησε τους γραφειοκράτες της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ:

Ξεκινά μια ελπιδοφόρα μάχη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Για να σπάσει ,επιτέλους, το απόστημα που διώχνει τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα.

Ο αγώνας συνεχίζεται και αύριο το πρωί, με νέα συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο “Elite” στις 9 π.μ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: