«Μα καλά, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στη ζωή;» – Χωρίς πάτο η κατρακύλα της θλιβερής ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ…

Τον Μανώλη Γλέζο που έχει φύγει από τη ζωή πριν από 3 χρόνια «κάλεσε» η ηγεσία της ΓΣΕΕ, στο συνέδριο που ξεκινάει σήμερα στο Καβούρι…

Τον Μανώλη Γλέζο που έχει φύγει από τη ζωή πριν από 3 χρόνια «κάλεσε» η ηγεσία της ΓΣΕΕ, στο συνέδριο που ξεκινάει σήμερα στο Καβούρι.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος εκπροσώπου του προέδρου της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλου με την Γωγώ Αργυρού, σύντροφο του αείμνηστου αγωνιστή Μανώλη Γλέζου, όπως η ίδια τον δημοσίευσε στο διαδίκτυο:

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει: Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο.

Τι θα θέλατε;

Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.

Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στη ζωή;

Ω, συγγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…

Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων, θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;».

Αντί άλλου σχολίου, να θυμίσουμε ότι χθες ήταν μέρα πανελλαδικής απεργίας για την οποία οι θλιβεροί εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ αρνήθηκαν να πάρουν απόφαση, επικαλούμενοι την προετοιμασία του 38ου Συνεδρίου.

Όπως φαίνεται όμως …καλά τους πήγε κι αυτό.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: