Δε μας τρομοκρατούν, πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο! – Ο Νίκος Παπαγεωργίου μέσα από τα κρατητήρια

Οι σημερινές προσαγωγές είχαν ένα μόνο στόχο, να τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη, να τρομοκρατήσουν τον λαό. Είχαν όμως τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, προχώρησε στην εξής δήλωση μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Οι σημερινές προσαγωγές είχαν ένα μόνο στόχο, να τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη, να τρομοκρατήσουν τον λαό. Είχαν όμως τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο μαζικά, καθολικά, τα σωματεία, η εργατική τάξη, ο ίδιος ο λαός θα δείξει την αντίρρησή του, την αντίδρασή του απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης και της μεγαλο-εργοδοσίας. Και το επόμενο ραντεβού, 26 Νοέμβρη, η μεγάλη πανεργατική, πανελλαδική απεργία θα είναι η απόδειξη ότι όχι μόνο δεν κάνουμε βήμα πίσω, αλλά βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες του λαού, συνεχίζουμε αγωνιστικά. Δε μας τρομοκρατούν ούτε οι προσαγωγές τους, ούτε οι φυλακίσεις τους, ούτε τα κρατητήρια. Συνεχίζουμε…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: