Επιτροπή Αγώνα των μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 7 Φλεβάρη

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους μηχανικούς να έρθουν στη Γενική Συνέλευση και να καταθέσουν τον προβληματισμό και προτάσεις τους για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν όλους μας. 

Η Επιτροπή Αγώνα των μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ καλεί τα μέλη της ΕΣΤΑΜΕΔΕ σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 7 Φλεβάρη στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, Βερανζέρου 1 πλ. Κάνιγγος στις 11.00 πμ (ταυτοποιήσεις κλπ από τις 10.00).

 Η επιτροπή αυτή συστάθηκε μετά το πραξικόπημα της 21 Απρίλη 2022, όταν με προσωρινή διαταγή ματαιώθηκαν οι εκλογές που ειχε προγραμματίσει για λίγες μέρες μετά η νόμιμη διοίκηση. Αποτελείται από τα μέλη της νόμιμης διοίκησης της ΕΣΤΑΜΕΔΕ και εκτέλεσε και εκτελεί  όλες τις ουσιαστικές  λειτουργίες της ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους μηχανικούς να έρθουν στη Γενική Συνέλευση και να καταθέσουν τον προβληματισμό και προτάσεις τους για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν όλους μας. 

Η Γενική Συνέλευση αποτελεί συγχρόνως και βήμα αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση που έχει οδηγήσει τους συνταξιούχους Μηχανικούς η πολιτική όλων των κυβερνήσεων, τουλάχιστον από το 2010, όταν οι  συντάξεις των μηχανικών είχαν περίπου τριπλάσια αγοραστική αξία από τις πετσοκομμένες σημερινές, ενώ έχει αποσαθρωθεί το σύστημα Υγείας, έτσι που, παρά την τεράστια τεχνολογική και παραγωγική πρόοδο, οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τεράστια επιτεύγματα της Επιστήμης, παρά μόνο αν έχουν να ακριβοπληρώσουν.

Η Γενική Συνέλευση θα αποτελέσει και σημείο πίεσης για την δημιουργία του γηροκομείου στο Κληροδότημα Αξελού, όπως μας κληρονομήθηκε αυτάρκες πριν 60 χρόνια. Θα είναι επίσης έκφραση εναντίωσης στην απόσπαση του εμβληματικού κτιρίου των Μηχανικών της πλ. Κλαυθμώνος από την Τράπεζα Αττικής, αλλά και στους σχεδιασμούς για ξεπούλημα του κτιρίου της οδού Κολοκοτρώνη, που μπορεί να καλύψει κοινωνικές, πολιτιστικές και άλλες  ανάγκες των μηχανικών. 

Επιτροπή Αγώνα των μελών της ΕΣΤΑΜΕΔΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: