«Είμαστε μακριά, σε μικρά χωριά, αλλά η καρδιά της ΚΝΕ χτυπάει παντού και δυνατά…»

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου στέλνουν το δικό τους, ξεχωριστό χαιρετισμό μπροστά στο 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ)

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου στέλνουν το δικό τους, ξεχωριστό χαιρετισμό μπροστά στο 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ.

«Είμαστε μακριά, σε μικρά χωριά, αλλά η καρδιά της ΚΝΕ χτυπάει παντού και δυνατά… Ζητώ το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ!», αναγράφουν τα πανό που αναρτήθηκαν σε χωριά όπου όπου βρίσκονται μέλη της ΚΝΕ, που το προηγούμενο διάστημα διέδωσαν πλατιά σε νέους τις Θέσεις του 13ου Συνεδρίου, σταθερά συζητούν και μπαίνουν μπροστά για τα προβλήματα της νεολαίας στην ύπαιθρο. Τα χωριά είναι: Μάνη, Νέα Κίος Αργολίδας, Αμυγδαλίτσα Αργολίδας, Μεσσήνη και Τρόπαια.

Μάλιστα, είναι πολλοί οι φίλοι της ΚΝΕ σε αυτά τα χωριά που «αγκάλιασαν» τις Θέσεις και ενίσχυσαν οικονομικά το ΚΚΕ.

Ακόμα η πρωτοβουλία συνδυάστηκε με τη πλούσια ιστορία του ΚΚΕ στη Πελοπόννησο. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ επισκέφθηκαν το μνημείο για την 3η Μεραρχία του ΔΣΕ στον Ταΰγετο ώστε να μάθουν για τον Στέφανο Γκιουζέλη και τον Βαγγέλη Ρογκάκο, να τιμήσουν όλους τους μαχητές του ΔΣΕ. στην Πελοπόννησο, να τιμήσουν όλους όσοι έπεσαν στα βουνά, στα εκτελεστικά αποσπάσματα, στις φυλακές, στους τόπους εξορίας, όσους τραυματίστηκαν στις ηρωικές μάχες.

Επίσης, επισκέφθηκαν το Λαϊκό Διδασκαλείο στα Τρόπαια για να μάθουν και να τιμήσουν τη προσφορά του ΔΣΕ στη Παιδεία του λαού, στις ελεύθερες περιοχές του Μωριά που φωτίζει σήμερα το μεγαλείο που κρύβει η δύναμη του λαού όταν αποφασίσει να συγκρουστεί με τους δυνάστες και εκμεταλλευτές του. Μέρη που αν τα επισκεφτείς σφίγγεις τη γροθιά σου ενώ σου έρχεται στο μυαλό μια φράση «Ερχόμαστε από πολύ μακριά και τραβάμε για πολύ μακριά…»

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ από την Πελοπόννησο  «στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα. Με την απόφαση του Συνεδρίου, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στη μάχη για ισχυροποίηση της ΚΝΕ, στη μάχη ώστε ακόμα περισσότεροι νέοι να συμπορευτούν αγωνιστικά με το ΚΚΕ παντού, και στις επερχόμενες εκλογικές μάχες. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα “Ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με ΚΚΕ πιο δυνατό”.

Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να φουντώσουμε τη σπίθα που θα κάνει τα σκοτάδια φως σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου».

Τρόπαια Αρκαδίας, Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου

Ταΰγετος, τοποθεσία Αγ. Μαρίνα

Νέα Κίος Αργολίδας

Μεσσήνη

Μάνη, Αρεόπολη

Αμυγδαλίτσα Αργολίδας

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: