«Εγώ προτιμώ την ενημέρωση, την ευθύνη, τη γνώση, την οργάνωση και τη σιγουριά από τους “άριστους” τους “κουστουμάτους”» – Αντιπολίτευση χωρίς έλεος από τον …στυλοβάτη της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Μάλλον προθερμαίνονταν από τότε για τη …σκληρή «αντιπολίτευση» που υπόσχεται η Κωνσταντοπούλου, αν το κόμμα της μπει στη Βουλή, μιας κι ο συγκεκριμένος είναι από εκείνους που «φύτεψε» σε εκλόγιμη θέση, μετά τις εκλογές του περασμένου Μάη…

Μάρτης 2020. Λίγο πριν το lock down για τον κορονοϊό. Οι υγειονομικοί «στα κάγκελα» βλέποντας τους κινδύνους από τις τεράστιες ελλείψεις. Σωματεία και φορείς διεκδικούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης και προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις. Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης σε πλήρη εγρήγορση και ο ΣΥΡΙΖΑ «θα λογαριαστούμε μετά».

Και κάπου εκεί, ο …στυλοβάτης της «Πλεύσης Ελευθερίας» (κατά την επικεφαλής του κόμματος), ο Δ. Καραναστάσης, γράφει στα Μέσα Κοινωνικής: «Οι χειρισμοί μέχρι τώρα της Κυβέρνησης είναι ΑΨΟΓΟΙ. Μελετημένοι, καίριοι, σοβαροί και προγραμματισμένοι. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (ούτε που θυμάμαι πότε…) η κυβέρνηση εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες, διαχειριζόμενη το τεράστιο θέμα μιας πανδημίας! (…) Εγώ προτιμώ την ενημέρωση, την ευθύνη, τη γνώση, την οργάνωση και τη σιγουριά από τους “άριστους” τους “κουστουμάτους” (!) που έχω σήμερα να διαχειρίζονται αυτό το ζήτημα, με αυτή τη σοβαρότητα. Αυτό χρειάζομαι».

Τέτοιο «λιβανιστήρι» στην κυβέρνηση της ΝΔ για τους χειρισμούς στην πανδημία, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα! Μάλλον προθερμαίνονταν από τότε για τη …σκληρή «αντιπολίτευση» που υπόσχεται η Κωνσταντοπούλου, αν το κόμμα της μπει στη Βουλή, μιας κι ο συγκεκριμένος είναι από εκείνους που «φύτεψε» σε εκλόγιμη θέση, μετά τις εκλογές του περασμένου Μάη.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: