Δήμητρα Σταματέλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού έκανε πρώτα τη βρώμικη δουλειά ανέστησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε αντιπολίτευση όταν είχε 32% θα γίνει με το 20%;… Συνέβαλλε τα μέγιστα στη συντηρητικοποίηση κόσμου… Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι καλλιέργησε μια λογική που λέει δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ότι το μόνο που υπάρχει είναι ο μονόδρομος της ΕΕ, των μνημονίων, του Ταμείου Ανάκαμψης…των πλεονασμάτων…»

Μόνο το ΚΚΕ είναι ουσιαστική αντιπολίτευση υπέρ του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε η Δήμητρα Σταματέλου, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Α’ Πειραιά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky» το βράδυ της Τρίτης 23 Μάη.

Αναφέρθηκε στη σημαντική άνοδο του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη και τόνισε ότι στις νέες εκλογές το ζητούμενο είναι ποιος θα είναι δίπλα στον λαό την επόμενη μέρα κι αυτό είναι το ΚΚΕ που ήταν και θα είναι μπροστά στα λαϊκά σπίτια ενάντια στους πλειστηριασμούς, μέσα στους αγώνες στους χώρους εργασίας για αποτροπή αντεργατικών μέτρων και για κατακτήσεις όπως έγινε στην COSCO, στη ΛΑΡΚΟ, στους διανομείς.

Σχολίασε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε αντιπολίτευση με 32% θα γίνει με το 20%;» και υπενθύμισε ότι ψήφισε τα μισά νομοσχέδια της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 70% αυτών!

Γι’ αυτό, σημείωσε, 190.000 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στη ΝΔ, διότι έκανε τη βρώμικη δουλειά ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση και ανέστησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, συμβάλλοντας στη συντηρητικοποίηση του κόσμου, εμφανίζοντας τη λογική ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τον μονόδρομο της ΕΕ, των μνημονίων, της δημοσιονομικής σταθερότητας, των ματωμένων πλεονασμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: