Δήμητρα Σταματέλου: «Ήρθε η ώρα να ψαρέψουν τα ορφανά των ναζί που αποκλείστηκαν από τις εκλογές…» (BINTEO)

«Όποιος έχει στοιχειώδη επαφή με την ιστορία του προηγούμενου αιώνα, όποιος έχει στοιχειώδη επαφή με αυτά που λέει και περιγράφει το ΚΚΕ, με τα ιδανικά και τις αξίες του, γνωρίζει και καταλαβαίνει τα ανθρωπιστικά ιδεώδη της κομμουνιστικής ιδεολογίας. Θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο ο κ. Κρικέτος και όποιος άλλος υιοθετεί τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό…»

Τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό που εξέφρασε και πάλι ο υποψήφιος της ΝΔ Σπ. Κρικέτος κατήγγειλε η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 4 Μάη στο κανάλι «Kontra».

Αυτός ο αντικομμουνισμός αναπαράγεται και από άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως τον κ. Γεωργιάδη, γιατί ήρθε η ώρα να ψαρέψουν τα ορφανά των ναζί που αποκλείστηκαν από τις εκλογές, σημείωσε χαρακτηριστικά η Δ. Σταματέλου. Υπογράμμισε επίσης πως αυτή η ανιστόρητη και αντιεπιστημονική θεωρία των δύο άκρων αποτελεί επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, κάτι που επικαλέστηκε άλλωστε και ο Σπ. Κρικέτος στην ίδια εκπομπή, προκειμένου να δικαιολογήσει τις αντικομμουνιστικές κορόνες του.

Πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει τη σθεναρή στάση του ΚΚΕ απέναντι στον φασισμό, τα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ, που αναδείχθηκαν περίτρανα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία με αίμα και θυσίες.

Αναφορικά με τα σενάρια συνεργασίας ή ανοχής στην επόμενη κυβέρνηση, σημείωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα να σχηματιστεί μία κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών από τα αστικά κόμματα, τα οποία ασκούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

«Είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να δίνει όρκους πίστης στην ΕΕ και στο πρόγραμμα της Κομισιόν για τη δημοσιονομική σταθερότητα. Αντίστοιχα, ο κ. Τσίπρας αποδέχεται τις κατευθύνσεις και τους όρους της Κομισιόν. Αυτά πρακτικά μεταφράζονται σε ακόμα πιο αυστηρούς οικονομικούς ελέγχους από την ΕΕ, καθηλωμένους μισθούς και συντάξεις και άφθονο χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως έχει γίνει άλλωστε και όλα τα προηγούμενα χρόνια» επισήμανε.

Ειδικότερα για τον τομέα της Υγείας, η Δ. Σταματέλου τόνισε πως προωθείται ένα ακόμα βήμα εμπορευματοποίησής του με το σύστημα που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουλίου στα νοσοκομεία και θα κατατάσσει τη νοσηλεία και τις εξετάσεις των ασθενών ανάλογα με την αποζημίωση και θα καλεί να πληρώσουν οι ασθενείς από την τσέπη τους τις επιπλέον μέρες νοσηλείας τους. Είναι ένα σύστημα που θα προχωρήσει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον στην κυβέρνηση, σημείωσε χαρακτηριστικά, καταγγέλλοντας τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για αυτή την κατάσταση στην Υγεία και τα νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο:

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: