“Π…ς Γιοι, η Αφρική δεν είναι η παιδική σας χαρά!” – Ετό και Ντρογκμπά ξεσπαθώνουν ενάντια στους ρατσιστές Γάλλους γιατρούς

Δυο Γάλλοι γιατροί βλέπουν τους πληθυσμούς της Αφρικής ως πειραματόζωα για τον κορονοϊό και ο Ετό με τον Ντρογκμπά τους στολίζουν κατάλληλα.

Το πρωί διαβάσατε στην Κατιούσα για τη βαθιά αποικιοκρατική και μισανθρωπική στάση δύο Γάλλων γιατρών που συζητούσαν ψύχραιμα ως μια φυσιολογική ιδέα το ενδεχόμενο να γίνουν ουσιαστικά πειραματόζωα οι λαοί της Αφρικής για τον κορονοϊό και την αντιμετώπισή του.

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθαν οι δημόσιες αντιδράσεις δύο εμβληματικών ποδοσφαιριστών από την Αφρική, του Ντιντιέ Ντρογκμπά από την Ακτή Ελεφαντοστού και του Σάμουελ Ετό από το Καμερούν.

Ο Ντρογκμπά είπε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ότι η Αφρική δεν είναι εργαστήριο δοκιμών, καλώντας τους ηγέτες της Αφρικής να προστατέψουν τους λαούς τους από αυτές τις ρατσιστικές και ταπεινωτικές συμπεριφορές.

Μην παίρνετε τους Αφρικανούς ως ανθρώπινα πειραματόζωα! Είναι απολύτως αηδιαστικό

Για να δανειστούμε κάποια δικά του λόγια -σε τελείως διαφορετικά συμφραζόμενα: It’s a fucking disgrace

Ο Ετό πάλι, από τη δική του πλευρά, δεν ήταν το ίδιο ψύχραιμος στη δική του δημόσια τοποθέτηση.

Π… Γιοι! Δεν είστε τίποτα άλλο από σκατά!
Η Αφρική δεν είναι η παιδική σας χαρά…

Μπορεί να έλαμψαν ως ποδοσφαιριστές με εκατοντάδες γκολ και τίτλους, αλλά τίποτα από όσα σπουδαία κατάφεραν μες στο γήπεδο, δεν μπορεί να συγκριθεί με τη σημασία τέτοιων εύστοχων τοποθετήσεων εκτός γηπέδου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: