“Ο κομμουνισμός σκότωσε περισσότερους από το ναζισμό” – Λύσσα από το γιο του Νετανιάχου στη θέα σφυροδρέπανου σε μάσκα διαδηλωτή

Με αφορμή την εικόνα ενός διαδηλωτή στο Τελ Αβίβ, που φοράει κόκκινη μάσκα με σφυροδρέπανο, ο υιός Νετανιάχου εξανίσταται, εκφράζοντας “φόβο” και “ανατριχίλα” μπροστά στο θέαμα.

Ο λαός λέει πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, κι αν δεν ισχύει αυτό σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Γιαΐρ Νετανιάχου, γιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού. Ο ίδιος φρόντισε να το αποδείξει και με το παραπάνω για άλλη μια φορά, μέσω ανάρτησής του στο τουίτερ, όπου συχνά – πυκνά υπερασπίζεται την ακροδεξιά κυβέρνηση του πατέρα του, ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει και ως εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού.

Με αφορμή την εικόνα ενός διαδηλωτή στο Τελ Αβίβ, σε μια από τις πολλές συγκεντρώσεις των τελευταίων εβδομάδων κατά της κυβέρνησης, να φοράει κόκκινη μάσκα με σφυροδρέπανο, ο υιός Νετανιάχου εξανίσταται, εκφράζοντας “φόβο” και “ανατριχίλα” μπροστά στο θέαμα. Επιπλέον, προχωρά σε μια χυδαία επίδειξη της θεωρίας των δύο άκρων, ισχυριζόμενος πως “περισσότεροι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στο όνομα αυτού του συμβόλου από ό,τι στο όνομα της ναζιστικής σβάστικας”. Ουσιαστικά δηλαδή, ξεπλένει το ναζισμό και δίνει “ελαφρυντικά στη σβάστικα”, παρουσιάζοντάς τα εμμέσως πλην σαφώς ως “λιγότερο δολοφονικά” σε σχέση με τον κομμουνισμό, που στην πραγματικότητα φυσικά αποτέλεσε και αποτελεί το βασικό αντίπαλο κάθε μορφής φασισμού από τη γέννησή του ως σήμερα. Δεν προκαλεί καμία εντύπωση το μίσος των θιασωτών του ρατσιστικού καθεστώτος του Ισραήλ προς τον κομμουνισμό, αντίθετα θα δημιουργούσε κατάπληξη κάθε άλλη εξέλιξη.

https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1282217170613739520

Aιχμηρή ήταν η απάντηση του συνασπισμού Χαντάς, μιας συμμαχίας κομμάτων στην οποία συμμετέχει το ΚΚ Ισραήλ, που σημείωσε κάτω από την επίμαχη ανάρτηση:

“Σύντροφε” Νετανιάχου, βγες έξω και διάβασε. Όσοι φέρουν αυτό το σύμβολο απελευθέρωσαν το Μαζντάνεκ, το Λοτζ, το Ζαξενχάουζεν (διαβόητα στρατόπεδα συγκέντρωσης το πρώτο και το τρίτο και πολωνικό γκέτο το δεύτερο σ.σ) και κατέκτησαν το Βερολίνο. Οι φορείς αυτού του συμβόλου παλεύουν για δικαιοσύνη, σοσιαλισμό, ειρήνη δικαιοσύνη.
Οι κομμουνιστές παλεύουν για τους εργάτες, τους φτωχούς, τους εκμεταλλευόμενους.
Για την αδελφοσύνη Αράβων και Εβραίων.

Αν κάτι δεν αρέσει στους κομμουνιστές, αυτό είναι τα παράσιτα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: