“Ακούω τον ήχο της νίκης, άγγελοι έρχονται από την Αφρική” – Σε παράκρουση η “πνευματική σύμβουλος” του Τραμπ (VIDEO)

Τα αμερικάνικα ίντερνετς έχουν πέσει με βίντεο της τηλεευαγγελίστριας και “πνευματικής συμβούλου” του Ντόναλντ Τραμπ, Πόλα Γουάιτ -Κέιν, που προσευχήθηκε δημόσια χθες Τετάρτη προκειμένου να παραμείνει ο νυν πρόεδρος στην εξουσία.

Οι αγωνιώδεις εκλογές στις ΗΠΑ έχουν και στιγμές comic relief, καθώς το επιτελείο Τραμπ επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα προκειμένου να γυρίσει την παρτίδα σε ό,τι αφορά τις επιστολικές ψήφους και να διασφαλίσει άλλη μια τετραετία στο Λευκό Οίκο.

Τα αμερικάνικα ίντερνετς έχουν πέσει με βίντεο της τηλεευαγγελίστριας και “πνευματικής συμβούλου” του Ντόναλντ Τραμπ, Πόλα Γουάιτ -Κέιν, που προσευχήθηκε δημόσια χθες Τετάρτη προκειμένου να παραμείνει ο νυν πρόεδρος στην εξουσία. Η πάστορας, που είχε συμμετάσχει και στην ορκωμοσία του Τραμπ το 2017, με κινήσεις τινάγματος θερμομέτρου υδραργύρου, κάλεσε τους πιστούς οπαδούς του προέδρου να “ακούσουν τον ήχο της νίκης”, διαβεβαιώνοντάς τους πως έρχονται “αγγελικές ενισχύσεις” από την Αφρική και τη Νότια Αμερική. “Οι άγγελοι έρχονται εδώ στο όνομα του Ιησού από την Αφρική”, διαβεβαίωσε η Γουάιτ, προσθέτοντας σε έκσταση πως “Ακούω τον ήχο της νίκης. Ο Κύριος λέει πως τελείωσε. Γιατί ακούω, νίκη, νίκη, νίκη!”

Όσο σκληρά όμως και να το προσπαθεί η Πόλα, είναι απλά αδύνατον να φτάσει στα ύψη μιας Κίμπερλ Γκίλφοϊλ κι είναι απορίας άξιο γιατί ένα τέτοιο βαρύ πυροβολικό δεν έχει μπει ακόμα στη μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες:

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: