Δεν φτάνει που πιάστηκαν «με τη γίδα στην πλάτη»…

Πρώτα ήταν κάτι «τρολ», που παρίσταναν ότι οι «θείες» και οι «νονοί» τους είναι παλιοί ΚΚΕδες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, σειρά πήραν κάτι γυρολόγοι…ο «σημιτικός» Μπίστης και ο αντικομμουνιστής Αγτζίδης…Ε, αφού δεν έπιασαν όλοι οι παραπάνω «πολύπειροι», επιστρατεύτηκε η «σοφία» των «99χρονων»… με γραφικό χαρακτήρα 20χρονων!

Πάνω στον πανικό συμβαίνουν αυτά… Ειδικά όταν πας να αντιγράψεις τα ΠΑΣΟΚικά κόλπα, στα οποία διέπρεψε η «Αυριανή», λογικό είναι να μπουρδουκλώνεσαι. Αυτό παθαίνουν τα «ριμέικ».

Αφού πρώτα δημοσίευσαν λοιπόν εκεί στην Εφ.Συν την «επιστολή» του «99χρονου» με γραφικό χαρακτήρα 20άρη!… τώρα επικαλούνται τη «δημοσιογραφική δεοντολογία».

* * *

Δεν φτάνει δηλαδή που πιάστηκαν «με τη γίδα στην πλάτη», δείχνοντας και στους πλέον δύσπιστους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε να βάλει τα …μεγάλα μέσα μπας και «επαναπατρίσει» αριστερούς και αγωνιστές ψηφοφόρους που του γυρνάνε την πλάτη, τώρα το ρίχνουν στο τσάμικο: «Τι να κάναμε, να μην δημοσιεύαμε την επιστολή του αναγνώστη;» λένε, επικαλούμενοι το γεγονός ότι «τσέκαραν» την ύπαρξη του υπογράφοντος.

Οπως υπαρκτή είναι και η φούρια τους, αφού η επιστολή τον έκανε «μέλος της ΕΠΟΝ» από το 1940, πριν ακόμα ιδρυθεί η ηρωική οργάνωση (Φλεβάρης του 1943). Τον ενέταξε μάλιστα και στον «εφεδρικό ΕΛΑΣ» από τις «αρχές του ’42» πριν ακόμα συγκροτηθεί και το συγκεκριμένο σώμα…

Πολλά «λάθη» λοιπόν μαζεύονται, και μάλιστα …ασυγχώρητα για «ιστοριοδίφες» συντάκτες που συνήθως ψάχνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κείμενα του ΚΚΕ, ώστε να στηρίξουν τα κάθε φορά «αστήριχτα» σε βάρος του Κόμματος.

* * *

Κι επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η «γίδα» έχει μακριά ουρά, δεν θα πρωτοτυπήσουμε αν επισημάνουμε ότι ειδικά εκεί στα χωριά της Φθιώτιδας γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Δεν είναι δα και καμιά πολιτεία, μια «γειτονιά» είναι. Κι επειδή οι αγωνιστές γνωρίζουν και γνωρίζονται στην περιοχή «πάππου προς πάππου», η επιστολή σκόπιμα δεν κάνει καμιά αναφορά στη δράση του υπογράφοντος από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 μέχρι σήμερα. Σαν να έχει γίνει ένα διάλειμμα 75 χρόνων, που σταματάει προκειμένου να γίνουν οι συστάσεις στο ΚΚΕ να «συμφιλιωθεί» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σκόπιμα επίσης μπουρδουκλώνεται η ιδιότητα του υπογράφοντος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι «μέλος του ΚΚΕ» ενώ δεν έχει καμιά σχέση μαζί του… Παλιά κόλπα κι αυτά, που τα ξεπατίκωσε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον βούρκο του ΠΑΣΟΚ, που κάθε φορά που ζοριζόταν να εγκλωβίσει δυνάμεις, έβγαζε από την «καβάντζα» του παλιούς «κομμουνιστές» και τους πλάσαρε να πουν όσα δεν μπορούσε το ίδιο λόγω της χρεοκοπίας του.

* * *

Ο λογαριασμός γράφει λοιπόν τις τελευταίες μέρες: Πρώτα ήταν κάτι «τρολ», που παρίσταναν ότι οι «θείες» και οι «νονοί» τους είναι παλιοί ΚΚΕδες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, σειρά πήραν κάτι γυρολόγοι και γνώριμοι όπως ο «σημιτικός» Μπίστης και ο αντικομμουνιστής Αγτζίδης, μεταφέροντας τον εκνευρισμό τους που το ΚΚΕ δείχνει στον λαό τι τον περιμένει από την επόμενη κυβέρνηση, όποιον «κορμό» κι αν έχει.

Ε, αφού δεν έπιασαν όλοι οι παραπάνω «πολύπειροι», επιστρατεύτηκε η «σοφία» των «99χρονων»… με γραφικό χαρακτήρα 20χρονων!

Τέσσερις μέρες έμειναν, και αναμένουμε με αγωνία την επόμενη «φρεσκαδούρα» που θα σκεφτούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ομως, και αυτό πρέπει να γίνει κριτήριο ψήφου σε όποιον ακόμα το σκέφτεται, αφού και αυτές οι βρώμικες μέθοδοι είναι νέοι λόγοι που προστίθενται σε πολλούς ακόμα για την ανάγκη ενίσχυσης του Κόμματος.

Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: