Χρ. Ζαραλίκος – Το σύνθημα της νέας κυβέρνησης θα ‘ναι “Μένουμε ΧΩΡΙΣ σπίτι”

Η ζωή είναι ωραία, αν είσαι πολιτικός αρχηγός σε κόμμα εξουσίας και ξεκινάς τα μπάνια σου από τον χειμώνα…

Όσοι περίμεναν σε αυτό το επεισόδιο αναφορές στην αρσενική Εύα Μπράουν, υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο Ζάρα, που αρνείται να διαφημίσει ναζιάρες γλίτσες με τους δικούς τους όρους.

Μπορούν όμως να αρκεστούν στα εύστοχα σχόλια του κωμικού στο Τουίτερ -που ξαφνικά θεωρεί πως το περιεχόμενο των αναρτήσεων του Ζαραλίκου είναι πιθανότατα ευαίσθητο…

Κατά τα άλλα, ο Ζαραλίκος διαπιστώνει πως “η ζωή είναι ωραία” αν είσαι πολιτικός αρχηγός σε κόμμα εξουσίας και πως ο Τσίπρας είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του μπον βιβέρ Μητσοτάκη. Αλλά οι εκλογές δεν είχαν οριστεί ακόμα, αφενός γιατί έχουν μείνει κάτι πόμολα αφάγωτα, αφετέρου γιατί έπρεπε να δώσει γραμμή ο Μπλίνκεν που ήρθε να μας επισκεφτεί και να κλείσει πρώτα η συμφωνία μαφιόζων για την κατανομή ρόλων και υπαλλήλων.

Κατά τα άλλα, στη χώρα μας χτυπάμε αλύπητα τη διαφθορά και την πρέζα κακής ποιότητας, ενώ βλέπουμε νοσηρά φαινόμενα -όπως η χειραγώγηση των εκλογών κτλ- να συμβαίνουν μόνο σε άλλες χώρες, πολύ μακριά από τη δική μας.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί (και αγνοήστε τον περιορισμό ηλικίας, που είναι άλλη μια μορφή έμμεσης λογοκρισίας).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: