Χρ. Ζαραλίκος: Κυβέρνηση χωρίς ακροδεξιά στην Ελλάδα δε γίνεται!

Αν είσαι ο Καζάκος, είσαι χρήσιμος στη ζωή και στον θάνατο και δωρίζεις το σώμα σου στην Ιατρική. Αν είσαι ένα βασιλικό τίποτα, σαν την Ελισάβετ, σε πενθούν δέκα μέρες τα κανάλια και οι Ζαμπούνηδες.

Μετά τα γεννητούρια που του κλέβουν τον ύπνο, ο Χρ. Ζαραλίκος καταπιάνεται με τις κηδείες που απασχολούν την επικαιρότητα. Από την αθλητική “κηδεία” της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, μέχρι την κηδεία της Ελισάβετ, που είναι κρίμα που δεν την περιγράφει ο Χατζηγεωργίου, να μας λέει για το “γκρανκινιολικό φινάλε της βασίλισσας στα 96 της” και για το πώς “μπαίνει από τις 45 μοίρες το φέρετρο”. Και μπορεί η “δική μας” βασιλική οικογένεια να ήταν άτυχη που η τύχη της κρίθηκε νωρίς, σε μια εποχή που τα δημοψηφίσματα δεν ήταν διακοσμητικά, αλλά το βασικό είναι να δείξεις από τι πάστα είσαι και όταν ζεις και όταν πεθαίνεις. Αν είσαι χρήσιμος, στη ζωή και στον θάνατο, μπορεί να δωρίσεις το σώμα σου στην Ιατρική Επιστήμη, όπως έκανε ο Καζάκος. Αλλά αν είσαι ένα άχρηστο βασιλικό τίποτα, όπως η Ελισάβετ, μπορεί να σε αποθεώνουν τα κανάλια που είναι γεμάτα μικρούς Ζαμπούνηδες.

Ο Ζαραλίκος διαπιστώνει πως στην Ελλάδα καμία κυβέρνηση δε γίνεται χωρίς ακροδεξιά και θαυμάζει τον “αριστερό λόγο” του Τσίπρα, που θέλει φτηνούς σκλάβους στα φραουλοχώραφα και το ντύνει με “αριστερό, προοδευτικό πρόσημο”. Συμβουλεύει την κυβέρνηση πως η μόνη λύση είναι να φτιάξει ένα αστυνομικό σώμα για τους παιδικούς σταθμούς, για να μπουν από νωρίς οι βάσεις. Και μας προειδοποιεί πως οι Ματάδες είναι καυλωμένοι για αίμα και έχουν αποποιηθεί την αξία και την έννοια της ανθρώπινης ζωής, γιατί δεν έχουν τέτοια.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: