Χρ. Ζαραλίκος: Είδηση θα ήταν μια Βουλή ή μια κυβέρνηση χωρίς φασίστες, νεοναζί καθάρματα

Η αρσενική Εύα Μπράουν στο υπουργείο Εργασίας θα κρεμάσει πινακίδα που θα λέει “η εργασία απελευθερώνει”. Και η Ελλάδα θα μπει κυριολεκτικά στον γύψο με τον Χρυσοχουντίδη υπουργό υγείας.

Ζούμε σε έναν πλανήτη που κολυμπάει στην ιδεολογία και έχει μόνο ιδιωτικούς στρατούς -λες και υπάρχουν εθνικοί…- αλλά έφτασε στο χείλος του πολέμου, γιατί δεν μπορεί να αντέξει ούτε μια βδομάδα χωρίς κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ζούμε σε μια χώρα με τρία-τέσσερα, άντε πεντέξι φασιστικά κόμματα. Είδηση όμως θα ήταν να υπήρχε Βουλή ή κυβέρνηση χωρίς νεοναζί και θρησκόληπτους. Και αν κάποιοι ΑΡΔ δείχνουν την ανησυχία τους για αυτό, είναι γιατί έχουν τα ίδια αφεντικά με τους φασίστες (δηλαδή μαφιόζους εφοπλιστές) και νιώθουν την πίεση του ανταγωνισμού.

Ένα κόλπο θα ήταν ίσως να βάζαμε τους φασίστες να αλληλοεξουδετερωθούν. Αλλά σε μια βδομάδα θα είναι όλοι τους κύριοι με κοστουμάκια, που θα περνάνε νόμους για τους εφοπλιστές και θα χρησιμεύουν στα άλλα κόμματα για να δείξουν πως είναι καλύτερα, χωρίς περικεφαλαία…

Την ίδια στιγμή, η Κωνσταντοπούλου με την Τζόρτζια των Μπλε στη Βουλή είναι έτοιμη να πάει το “τι είπατε” σε άλλο επίπεδο, φτάνοντας στο “δε θέλω να με κοιτάς”. Η αρσενική Εύα Μπράουν στο υπουργείο Εργασίας θα κρεμάσει πινακίδα που θα λέει “η εργασία απελευθερώνει”. Η Ελλάς θα μπει κυριολεκτικά στον γύψο με τον Χρυσοχουντίδη υπουργό υγείας. Ενώ ο Ζαραλίκος μας συμβουλεύει να μείνουμε μακριά από περικεφαλαίες -μαλάκα, φασίστα ή δημοκράτη…

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: